Nagivon with Greek Support

image

Όπως πολύ σωστά αναφέρεται και στα σχόλια της πρώτης μου δημοσίευσης για το MobileNavigator, την Παρασκεύη 24/7 κυκλοφόρησε η δωρεάν αναβάθμιση 1.1 της πολύ καλής GPS εφαρμογής MobileNavigator Europe από το AppStore για το iPhone.

Όπως είχε υποσχεθεί η Navigon, η νέα αναβάθμιση προσφέρει εξελληνισμό του μενού της εφαρμογής, ελληνική φωνή πλοήγησης, δυνατότητα εμφάνισης όλων των ονομάτων των οδών στον χάρτη, επιλεκτική ενεργοποίηση / απενεργοποίηση εμφάνισης POI στον χάρτη, δυνατότητα δημιουργίας διαδρομών από πριν, αυτόματο χαμήλωμα και δυνάμωμα της μουσικής κατά την απαγγελία φωνητικών οδηγιών (υπεραπαραίτητο για όσους ακούν μουσική ενώ χρησιμοποιούν το MobileNavigator), ενημέρωση για ραντάρ αστυνομίας για υπέρβαση ταχύτητας (δεν ξέρω αν δουλεύει στην Ελλάδα) κ.ο.κ.

Σε μελλοντικές αναβαθμίσεις η Navigon υπόσχεται και δυνατότητα TTS (Text-To-Speech), δηλαδή οι φωνητικές οδηγίες θα περιλαμβάνουν και τα ονόματα των οδών. Με αυτή της η αναβάθμιση, η Navigon αποδεικνύει ότι έχει πάρει στα σοβαρά την είσοδο της στις εφαρμογές GPS για iPhone, αφού μέσα σε έναν κιόλας μήνα προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση της εφαρμογής της η οποία μάλιστα χαροποιεί ιδιαίτερα τους Έλληνες χρήστες της με την προσθήκη του εξελληνισμού και των ελληνικών φωνητικών οδηγιων πλοήγησης.

Η ελληνική φωνή είναι γυναικεία όπως και η αγγλική και είναι αρκετά ευκρινής. Μάλιστα, στα συν της νέας αναβάθμισης είναι και το δυνάμωμα της έντασης της φωνής που πλέον ακούγεται ξεκάθαρα. Η αναβάθμιση είναι δωρεάν και οι χρήστες της εφαρμογής καλούνται να την κάνουν μέσω του υπολογιστή τους, αφού απαιτείται εκ νέου κατέβασμα όλης της εφαρμογής (1,69GB). Κατεβάστε την εφαρμογή κάνοντας κλικ εδώ.

Καλές διαδρομές και στα Ελληνικά!

ΥΓ: H TomTom ακόμα εξαφανισμένη, έτσι;

via GoMac.gr