iPhone 3GS: USBdump

Η Apple πρόσθεσε ένα νέο επίπεδο ασφάλειας στο iPhone 3GS. Φυσικά μιλάμε για το ECID πεδίο. Όταν το iTunes ξεκινήσει την διαδικασία restore, επικοινωνεί με τους servers τις Apple για να πάρει τα signatures της συσκευής σας. Είναι σημαντικό να πάρετε αυτές τις υπογραφές για το iPhone πριν βγει η καινούρια αναβάθμιση software.

Ευτυχώς, τα παιδιά του purplera1n είναι εδώ για εσάς, για όλους εσάς που περιμένετε το jailbreak. Ακολουθείστε τις οδηγίες για να φτιάξετε μια μοναδική πιστοποίηση για το iBBS του iPhone. Και μην αργήσετε να το κάνετε, η Apple μπορεί να κάνει αλλαγές σύντομα. Για να καταλάβετε, αυτό είναι σε αντίθεση με το usb dump. Φτιάξτε μια μοναδική πιστοποίηση και θα είστε εντάξει!

Ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Βάλτε το iPhone σας σε recovery mode και συνδέστε το στον υπολογιστή σας.
2. Χρησιμοποιώντας το usbview σε Windows(ενεργοποιήστε το Config Descriptors), System Profiler στο Mac, ή το lsusb στα Linux, διαβάστε το ECID του iPhone σας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι το 16ψήφιο νούμερο, αυτό που βρίσκετε δίπλα απο το “ECID:” σας!
3. Πηγαίνετε στην διεύθυνση purplera1n γράψτε το ECID σας κάτω απο την φωτογραφία του Geohot μέσα στο μπλε κελί και πατήστε enter.
4. Κρατήστε το αρχείο που δημιουργήθηκε για την purplera1nyday..

via Geohot blog