iPhone 3G with firmware 3.0 Unlocked

Η iPhone Dev Team παρουσίασε σήμερα το καινούριο ultran0w, την καινούρια έκδοση του yellowsn0w…

Με αυτό όλοι οι κάτοχοι iPhone 3G με την εγκατάσταση του 3.0 firmware που περιμένουμε σήμερα από την Apple θα μπορούμε να κάνουμε unlock τα τηλέφωνα μας ακριβώς με το ίδιο τρόπο που το κάναμε και με το yellowsn0w. Το ultrasn0w θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή σε Icy και Cydia… μείνετε συντονισμένοι εδώ για το repo αν δεν είναι κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα.

Στο video παρακάτω μπορείτε να δείτε το μέλος της iPhone Dev Team, MuscleNerd να παρουσιάζει το νέο ultrasn0w. Λόγω προβλημάτων που υπήρξαν με το live streaming προχωρήστε το video στο 1:56…

Από το iPhone dev team blog:

Update 1:

– Only ultrasn0w is going to take til Friday to get pushed out. All of our other tools should be out pretty soon after the official Apple release.
– If you apply our jailbreak when it comes out, you can install ultrasn0w anytime after that. You obviously won’t have cell service in the meantime, though.
– This may in fact be directly applicable to the iPhone 3GS if it can be jailbroken, because it runs the same baseband version. Whether or not it can be jailbroken is a big question right now!
– If you’re on Twitter, please give @Oranav a pat on the back. He could have revealed the crash he found to Apple and maybe gotten quite an incentive in return. Instead, he told us about it so that we could work it into an injection vector for the soft unlock.

Κάποιες πληροφορίες

1) Αν έχετε το iPhone σας αγορασμένο από Ελλάδα είναι ήδη activated (unlocked δηλαδή) είτε είναι στην vodafone ή την cosmote, δεν υπάρχει κανένας λόγος σε αυτή την περίπτωση να χρησιμοποιήσετε το ultrasn0w.
2) Αν το iPhone σας είναι αγορασμένο από εξωτερικό και ΔΕΝ μπορείτε να κάνετε ή δεχτείτε κλήσεις τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ultrasn0w για να το κάνετε unlock.
3) Όσον αφορά το iPhone 3G S την Παρασκευή που θα βγεί θα ξέρουμε περισσότερα, το baseband είναι το ίδιο με του iPhone 3G αλλά πρέπει η iPhone dev team να ελέγξει και το hardware μέρος του τηλεφώνου.
4) Για τις συσκεύες iPhone (1gen) δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία, το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί unlock (όπως και όταν βγήκε η έκδοση 2.0). ΠΡΟΣΟΧΗ! μην κάνετε update στις συσκευές σας μέσο iTunes θα κλειδώσετε το iPhone σας!
5) To PwnageTool είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει από την πρώτη beta που έδωσε η Apple με το firmware 3.0 και λογικά το QuickPWN θα κυκλοφορήσει μαζί του!

Δέστε τις ζώνες σας και περιμένετε το PwnageTool όσοι έχετε ακόμα το iPhone (1gen).