Emoji/Emoticons without jailbreak!

1233691685_1_FT0_0302_emoji_smile

Με το firmware update 2.2, η Apple πρόσθεσε την δυνατότητα των emoji στο iPhone για πελάτες που μένουν στην Ιαπωνία. Emoji είναι η Ιαπωνική ονομασία για τα emoticons.
Ευτυχώς ή δυστυχώς η Apple αποφάσισε να επιτρέψει τα emoji στην Ιαπωνία και ας είναι σε κάθε έκδοση iPhone firmware 2.2 και νεότερο. Έξυπνοι hackers βρήκαν διάφορους τρόπους να τα ενεργοποιήσουν σε Jailbroken iPhone, αλλά ένας τρόπος με “καθαρό” iPhone ανακαλύφθηκε πρόσφατα, με την βοήθεια μιας εφαρμογής.

Για να ενεργοποιήσετε τα emoji, απλά αγοράστε την εφαρμογή FrostyPlace που είναι Ιαπωνικός RSS reader, το κόστος του είναι 0.99$ μια μικρή τιμή που πρέπει να πληρώσετε για να εκνευρίζεται τους φίλους σας. Προσοχή εαν έχετε αναβαθμίσει στην έκδοση 2.2.1 θα πρέπει να περιμένετε και το καινούριο update για τo FrostyPlace. Μέχρι τότε θα δουλεύει μόνο στην έκδοση 2.2. (μπορείτε να αναβαθμίσετε στην έκδοση 2.2.1 μετά την εγκατάσταση του FrostyPlace χωρίς τον φόβο να χάσετε την εφαρμογή)

Μετά την εγκατάσταση του FrostyPlace ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε σε μια ιστορία. Ναί! όλα είναι στα ιαπωνικά, μην ανησυχείτε. Μιας και μπερδευτίκατε αρκετά γυρίστε στο home screen σας, πατήστε Settings και μετά General > International > Keyboards > Japanese και ενεργοποιήστε το emoji.
Αυτό ήταν! Εάν η επιλογή για τα emoji δεν υπάρχει θα χρειαστεί να παίξετε λίγο παραπάνω με την εφαρμογή.