iPad Air

ipad air greekiphone

Μετά την ανακοίνωση των νέων MacBook Pro και του Mac Pro ο Phil Schiller κάνει την ανακοίνωση των νέων iPad.

Το iPad Air είναι το πρώτο από αυτά, πιο ελαφρύ με βάρος μόλις 453 γραμ. και πιο λεπτό μόλις 7,5 χιλιοστά, από το iPad 4ης γενιάς και με το bezel της οθόνης που μάθαμε από το iPad mini. Το iPad Air έρχεται με επεξέργαστή A7 και το νέο chip M7, όπως και μία iSight camera 5 megapixel και την επόμενης γενιάς FaceTime HD camera με αρκετές βελτιώσεις για καλύτερες FaceTime κλήσεις σε σημεία με λίγο φως. Με τον A7 το iPad Air προσφέρει στο διπλάσιο την επεξεργαστική ισχύ και απόδοση γραφών από το προηγούμενο iPad ενώ με την 64-bit αρχιτεκτονική υποστηρίζει Open GL ES για συναρπαστικό gaming.

Τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει είναι ασημένιο (silver) και γκρι (space gray). Το iPad Air έρχεται σε 802.11a/b/g/n WiFi και LTE (cellular) μοντέλα και περιλαμβάνει δύο κεραίες που υποστηρίζουν την τεχνολογία MIMO (Multiple-In-Multiple-Out) κάτι που δίνει την διπλάσια απόδοση σε WiFi και ταχύτητες που φτάνουν τα 300Mbps. Η μπαταρία του έχει διάρκεια 10 ώρες και η χωρητικότητα του αρχίζει από 16GB και φτάνει τα 128GB.

ipad air best design greekiphone

Οι τιμές στην Αμερική παραμένουν οι ίδιες με τα προηγούμενα μοντέλα στα και αρχίζουν από $499 για το WiFi μοντέλο ενώ το WiFi + LTE έρχεται στα $629. Μαζί με το iPad Air η Apple κυκλοφόρησε και μια νέα σειρά από Smart Cases και Smart Covers. Δείτε το σχετικό video για την κατασκευή του iPad Air αλλα και την πρώτη διαφήμιση..

Περισσότερα στη σελίδα της Apple