The Croods, το νέο παιχνίδι της Rovio!

the croods rovio game greekiphone

Αν η λέξη Rovio δε σας λέει και πολλά γιατί δε συνηθίζετε να συγκρατείτε ονόματα, τότε σίγουρα θα σας πουν οι 2 πασίγνωστες πια λεξούλες, Angry Birds! Η Rovio λοιπόν, είναι η εταιρεία που ευθύνεται για το εθιστικό αυτό παιχνίδι, και μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ακόμα ένα…

[app 582579535]

Το The Croods λοιπόν, είναι η νέα κυκλοφορία της Rovio Entertainment Ltd και κυκλοφορεί σε συναργασία με την DreamWorks Animation μιας και οι ήρωες του παιχνιδιού, είναι οι ίδιοι που στο προσεχές διάστημα θα απολαύσουμε σε μορφή animation, στις κινηματογραφικές αίθουσες.

http://www.youtube.com/watch?v=mOV86u8Uwho

Ας περάσουμε στο παρασύνθημα λοιπόν… Βρισκόμαστε μερικά εκατομμύρια χρόνια πίσω και δη, στην λίθινη εποχή! Ο βασικός μας ήρωας, διακατέχεται απο μια λαμπρή ιδέα ξαφνικά! Να αλλάξει κατά κάποιον τρόπο, τον κόσμο στον οποίο ζεί και μάλλον, θα λέγαμε, να τον εκπολιτίσει. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βοηθήσουμε τους Croods να επιβιώσουν στον σκληρό και άγριο κόσμο, αλλά και να χτίσουμε ένα πιο πολιτισμένο περιβάλλον να ζούν. Παράλληλα, όπως και στην πραγματικότητα συνέβη προ εκατομμυρίων ετών, θα συναντήσουμε πολλά μυστηριώδη ζώα, τα οποία πρέπει αφενός να παγιδεύσουμε αρχικά, αφετέρου να εξημερώσουμε προς όφελος μας στη συνέχεια!

Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι θα συναντήσουμε:

  • 10 άγνωστα εώς τώρα πλάσματα όπως το Girelephant ή το Molarbear. Μπορείτε να τα παγιδεύσετε και να τα εξημερώσετε προς όφελός σας;
  • Ο Grug έχει πολλές επαναστατικές ιδέες τις οποίες και μετατρέπει σε εφευρέσεις για να εξερευνήσετε με τη βοήθεια αυτών και νέα περιβάλλοντα.
  • Διακοσμήστε τον περιβάλλοντα χώρο σας με αξεσουάρ τελευταία λέξη της λίθινης μόδας, και κάντε τον πιο φιλικό και λιγότερο επικίνδυνο στους ήρωες σας.
  • Γνωρίστε και αγαπήστε τους ήρωες, πριν καν την κυκλοφορία του αντίστοιχου animation απο την DreamWork.

Η αποψή μας; Το δοκιμάσαμε! Αλλά θα είμαστε ειλικρινείς! Δεν του δώσαμε πολύ χρόνο, δεν ανακαλύψαμε και πολλά νέα περιβάλλοντα, γιατί απλά δεν μας κέρδισε το παιχνίδι. Δεν μας κέρδισαν τα γραφικά, ο τρόπος δράσης, και κυρίως ο σκοπός του παιχνιδιού. Ίσως, μετά την έλευση του animation και αφού γνωρίσουμε επαρκώς τους ήρωες μέσα απο την περιπέτεια που θα ζήσουν, να δώσουμε στο παιχνίδι μια ακόμα ευκαιρία! Η γνώμη μας πάντως δεν είναι και σφαιρική, για τους λόγους που προαναφέραμε. Εσείς; Θα κάνετε μια δοκιμή;

Το The Croods θα το βρείτε στο App Store δωρεάν (περιλαμβάνει και in app αγορές), και είναι μια universal εφαρμογή. Καλή σας διασκέδαση!