Jim Dalrymple: Το νέο iPhone δεν θα έχει υποστήριξη NFC

IPhone 5 NFC 2

Ενώ τις τελευταίες μέρες υπάρχουν διάφορες φήμες εξαιτίας των parts που κυκλοφορούν για το νέο iPhone που δείχνουν ότι η Apple μπορεί να προσθέσει και την τεχνολογία NFC στο νέο iPhone, πριν λίγο ο Jim Dalrymple από το αξιόπιστο site The Loop αμφέβαλε σχετικά με αυτό.

 

Αναφερόμενος σε ένα άρθρο από το AnandTech, ο Dalrymple δίνει με την σειρά του απάντηση με το γνωστό “Yep” που έχουμε γνωρίσει αυτό επαληθεύσεις σε φήμες για διάφορα Apple events. Αυτή την φορά όμως το Yep του δεν σημαίνει ότι συμφωνεί σχετικά με την ύπαρξη NFC chip στο νέο iPhone.

Όπως θα δούμε και από το post στο site της AnandTech, το μεταλλικό πίσω μέρος δείχνει πως δεν είναι δυνατό να υπάρχει υποστήριξη NFC για αυτή τη γενιά iPhone και μάλιστα με τα τόσο μικρά κομμάτια γυαλί που υπάρχουν στο πάνω και κάτω μέρος μπορούμε να πούμε πως δεν πρόκειται να το στο νέο iPhone.

Given the primarily metal backside of the new iPhone, it’s highly unlikely that NFC is in the cards for this generation. In fact, given the very little space at top and bottom dedicated to those glass RF windows, you can almost entirely rule it out.

ς μποΟ  Dalrymple είναι αρκετά γνωστός για τις επαφές του με την Apple και για όλες τις επαληθεύσεις που έχει κάνει στο παρελθόν για νέες κυκλοφορίες προϊόντων αλλά και ημερομηνίες παρουσιάσεων. Φυσικά η Apple μπορεί να βρει κάποιον άλλο τρόπο να κάνει με το iPhone την δουλειά του NFC chip και στο παρελθόν έχει ακουστεί ότι κάτι τέτοιο θα έκανε με την χρήση του Bluetooth 4.0.

[via 9to5Mac \ MacRumors

 

 

2 thoughts on “Jim Dalrymple: Το νέο iPhone δεν θα έχει υποστήριξη NFC

Comments are closed.