Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 5.0.1 για το Apple TV

 

Δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του iOS 5.1.1 για το iPhone, το iPad και το iPod touch η Apple κυκλοφορεί την επόμενη σημαντική αναβάθμιση και για το Apple TV.

Το iOS 5.0.1 με build number 9B206f για το Apple TV είναι διαθέσιμο τώρα μέσα από το Software Update στο Apple TV 2ης και 3ης γενιάς, βρείτε τα download links στην συνέχεια και επισκεφτείτε αργότερα αυτό το post για περισσότερα.

Download links

Update 11/5 – 1.39 Μην ξεχνάτε αν έχετε jailbroken Apple TV καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από το update μέχρι τα παιδιά που ασχολούνται με το jailbreak του να ανακοινώσουν κάποιο update που θα κάνει συμβατή και την νέα έκδοση.
Update 11/5 – 1.50 Σύμφωνα με το support page της Apple, η νέα έκδοση ενεργοποιεί τα high definition (HD) previews για τις ταινίες και τις σειρές στο iTunes Store. Εκτός όμως από αυτό διορθώνει και ένα πρόβλημα που υπήρχε όταν κάποιες εφαρμογές προσπαθούσαν να συνδεθούν σε αυτό με AirPlay. Πρόσθετα διορθώνει προβλήματα σύνδεσης με το netflix, το Home Sharing και όπως πάντα φέρνει αρκετές διορθώσεις σε bugs και βελτιώσεις στην απόδοση.

[via 9to5Mac]

One thought on “Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 5.0.1 για το Apple TV

Comments are closed.