Η Apple κυκλοφόρησε το iPhoto για το iOS

Στο media event που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο San Francisco η Apple παρουσίασε την νέα έκδοση του iPhoto για iPad. Με αυτό οι χρήστες τώρα θα μπορούν να οργανώσουν και να πλοηγηθούν στις φωτογραφίες τους, το iPhoto για iPad έρχεται με νέα εφέ και χειρονομίες, multi-touch επεξεργασία όπως και ένα νέο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να μοιραστούμε φωτογραφίες μεταξύ των συσκευών μας.

Με το νέο του γραφικό περιβάλλον το iPhoto που έχει γραφτεί από την αρχή για το iPad, μας δίνει τώρα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τις χειρονομίες (gestures) για να πλοηγηθούμε ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας. Με ένα απλό μόνο swipe από την άκρη της οθόνης οι χρηστες μπορούν να φέρουν μπροστά μία λίστα με φωτογραφίες τις οποίες μπορούν να επεξεργαστούν. Ένα διπλό ‘tap’ θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρούνε ίδιες φωτογραφίες ή να μπούνε σε Full-screen mode (πλήρη οθόνη). To iPhoto έχει υποστήριξη για EXIF πληροφορίες που μοίρασμα σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα συμπεριλαμβανομένου αυτού του Flickr κάτι το οποίο θα ευχαριστήσει τους αναγνώστες φωτογράφους.

Η εφαρμογή έχει ακόμα το auto-enhance mode που θα βελτιώσει άμεσα διάφορες λεπτομέρειες πάνω στη φωτογραφία όπως επίσης και άλλα πιο προηγμένα εφέ.

Μερικά από αυτά είναι τα πινέλα, η ισορροπία του λευκού, και τo crop της μιας φωτογραφίας όλα αυτά με συγκεκριμένες χειρονομίες και εντολές. Εκτός από τα πινέλα, το iPhoto για iOS έρχεται με μία νέα δυνατότητα που επιτρέπει τους χρήστες να κάνουν ρεπορτάζ φωτογραφίας με τη χρήση πρόσθετων πληροφοριών όπως πληροφορίες τοποθεσίας ή καιρού που είναι αποθηκευμένα στις GPS πληροφορίες και στα EXIF της κάθε φωτογραφίας.

To iPhoto είναι Universal (δουλεύει κανονικά και στο iPhone) και μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο στο Ελληνικό App Store. Ίσως κάτι που σίγουρα πρέπει αν αναφέρουμε είναι ότι το iPhoto είναι ήδη και στα Ελληνικά!

[appscreens 497786065]
[app 497786065]