Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone 4S με την R-SIM

Όπως είδαμε πριν ένα μήνα περίπου, κυκλοφόρησε μία νέα λύση για όλα τα iPhone 4S που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό.

Το iDownloadBlog αναφέρει τώρα ότι πρόκειται για την πιο εύκολη μέθοδο που μας επιτρέπει να ξεκλειδώσουμε το iPhone 4S, ώστε να το χρησιμοποιήσουμε με οποιαδήποτε SIM θέλουμε και όλα αυτά χωρίς jailbreak.

Δείτε στη συνέχεια τις οδηγίες του Jeff Benjamin αλλά και το video για να καταλάβετε πως μπορείτε να ξεκλειδώσετε εύκολα και εσείς το κλειδωμένο iPhone 4S που έχετε αγοράσει από το εξωτερικό.

Προσοχή! Αν προβείτε σε αγορά σιγουρευτείτε ότι θα πάρετε την τελευταία έκδοση που ονομάζεται “Gevey R-SIM Ultra S II”.

1| Βγάλτε το SIM tray από το iPhone σας

2| Τοποθετήστε την R-SIM στο holder που έρχεται μαζί με αυτή και πάνω από αυτή, την SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε

3| Τοποθετήστε τώρα το tray με την R-SIM και την SIM σας μέσα στο iPhone 4S και περιμένετε μέχρι να δείτε το όνομα του παρόχου πάνω στην αριστερή γωνία.

Αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια αναβάθμιση για το Ultrasn0w ίσως η Gevey κάρτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσουμε το iPhone 4S και αφού δεν θέλει και jailbreak σίγουρα θα τον προτιμήσουν οι περισσότεροι χρήστες.

Αντίθετα με τις κάρτες Gevey που έχουμε δει μέχρι στιγμής, η νέα R-SIM δεν απαιτεί διάφορες ενέργειες όπως να καλέσουμε καλέσουμε στο 112 και να βάλουμε τη συσκευή μας σε κατάσταση πτήσης για να χρησιμοποιηθεί, αλλά το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι λίγο υπομονή μέχρι να αναγνωριστεί η κάρτα από την συσκευή μας.

Την R-SIM μπορείτε να την αποκτήσετε από το Each Supplier και κοστίζει περίπου 20€.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cK82wkK6Ehc[/youtube]

One thought on “Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone 4S με την R-SIM

Comments are closed.