iOS 5 με ενσωματωμένο Twitter για φωτογραφίες;

Η TechCrunch αναφέρει την καινούρια υπηρεσία για φωτογραφίες του Twitter που θα είναι όμοια αυτής του Twitpic, yfrog και όλων των άλλων, αυτό που διαφέρει όμως είναι ότι θα βρίσκεται ενσωματωμένη στο iOS 5.

Η καινούρια επιλογή μοιράσματος θα επιτρέψει τους χρήστες να στείλουν φωτογραφίες στο Twitter όπως ακριβώς γίνεται μέχρι στιγμής με τα video στο YouTube. Για να γίνει αυτό φυσικά θα πρέπει ο χρήστης να δώσει τα στοιχεία του Twitter του και αμέσως θα εμφανιστεί η καινούρια υπηρεσία με ένα μενού μοιράσματος με το οποίο θα στέλνουμε τις φωτογραφίες μας άμεσα στο Twitter, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κάποια επιπλέον εφαρμογή.

Σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS 4 beta είχαμε δει ότι η Apple δοκίμαζε την ενσωμάτωση του Facebook αλλά όχι του Twitter και το πιο περίεργο είναι ότι στο παρελθόν δεν έχει ακουστεί καθόλου κάτι τέτοιο.

Είναι πολύ πιθανόν το iOS 5 να κυκλοφορήσει με ενσωματωμένο Facebook, Twitter αλλά και με flickr, ακόμα όμως είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε την επιλογή που θα κάνει η Apple.

Στην beta έκδοση του iOS 4.3 που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό για τους developers βρέθηκαν κομμάτια κώδια που φέρνουν τις ονομασίες MediaStream και PhotoStream.

(MacStories)