iTunes 12.4

Χθες η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 12.4 μαζί με το Update για το iOS, tvOS και το watchOS. Η νέα έκδοση φέρνει αρκετές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής όπως επίσης και αρκετές αλλαγές που θα κάνουν την χρήση του πιο εύκολη.

Αρχικά θα δούμε ένα μενού που μας επιτρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε μουσική, ταινίες, εφαρμογές κτλ. Στη συνέχεια θα δούμε την sidebar που υπήρχε στο iTunes σε προηγούμενες εκδόσεις του. Αυτή τη φορά θα μας δώσει την δυνατότητα να πλοηγηθούμε στη μουσική μας, στις ταινίες μας κτλ με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Υπάρχει η επιλογή Recently Added που μπορούμε να βρούμε την τελευταία μουσική που έχουμε περάσει.

Μην ψάχνετε το κουμπάκι που αλλάζει το view σε songs, albums, artist κτλ, το μενού view τα έχει όλα εκεί για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Μετά με όλα τα καλά έρχονται και αρκετά bugs που περιμένουμε να διορθωθούν σύντομα με κάποια νέα έκδοση. Το iTunes μπορείτε να το αναβαθμίσετε κατεβάζοντας το από το itunes.com ή κάνοντας update από το App Store.

What’s new in iTunes

Now enjoy all of your music, movies, TV shows, podcasts, and more in a simpler design.

Navigation. Now you can use Back and Forward buttons as you navigate between your Library, Apple Music, iTunes Store, and more.

Media Picker. Easily switch between Music, Movies, TV shows, and more—and Edit to choose just the items you want.

Library and Playlists. Use Sidebar to view your Library in new ways. Drag and drop songs to easily add them to Playlists. And Edit Sidebar to show only your favorite views.

Menus. Menus in iTunes are now simpler and easier to use. Use the View menu to customize your Library or try context menus to act on specific items.

Download link