iPhone 5.5″ vs iPhone 4.7″ – Συγκριτικές φωτογραφίες.

iphone 6 models compared photo greekiphone

Όσο πλησιάζουμε προς το Σεπτέμβριο και την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 6, τα mockups της υποτιθέμενης συσκευής όλο και πληθαίνουν. Οι φημές οτι πρόκειται να κυκλοφορήσουν 2 διαφορετικές συσκευές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται σιγά σιγά με τον τρόπο τους, και η είδηση μας ήρθε και πάλι απο το Twitter.

iphone 6 models compared photo greekiphone

Ο γνωστός, για τις αποκαλύψεις του, Sonny Dickson κοινοποίησε για πρώτη φορά μια σειρά απο φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν τόσο το iPhone των 4.7″, όσο και αυτό των 5.5″. Κατά τα λεγόμενα, το iPhone 4.7″ θα κάνει την εμφάνισή του το Σεπτέμβριο, ενώ αργότερα μέσα στο χρόνο αναμένεται να κυκλοφορήσει και η συσκευή phablet των 5.5″.

Η σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί και η συσκευή των 5.5″ δεν φαίνεται να διαφέρει απο αυτά που έχουμε δει ως τώρα για το υποτιθέμενο iPhone 6. Αναφορικά με το hardware, λέγεται πως και οι 2 συσκευές θα φέρουν επεξεργαστή Α8 με βελτιωμένη απόδοση στη μπαταρία, ενώ το software δε θα ‘ναι άλλο απο το πολυαναμενόμενο iOS 8 που ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγες μέρες στο WWDC 2014.

iPhone 6 mockup greekiphone

Λοιπόν πρόκειται για iPhone 6 και iPhone 6s, ή εισάγεται μια εντελώς νέα κατηγορία συσκευών στη σχεδιαστική γραμμή της Apple που πλέον περιλαμβάνει και phablets; Εσείς τι πιστεύετε;

[via 9to5Mac]

One thought on “iPhone 5.5″ vs iPhone 4.7″ – Συγκριτικές φωτογραφίες.

Comments are closed.