Εμφανίστηκαν τα banner για το iOS 8 και το OS X 10.10 στο Moscone West Center

os x yosemite ios 8 banner greekiphone

Και ενώ φτάνουμε στις 2 Ιουνίου για την WWDC τα banners αρχίζουν και εμφανίζονται στο Moscone West Center. Όπως αναφέρει και το 9to5Mac αλλά και το MacStories η Apple άρχισε να ανεβάζει τα banner για το iOS 8 και το OS X στο Moscone West Center.

Με το banner του OS X βλέπουμε πως η Apple πρόκειται να ονομάσει το επόμενο λογισμικό της “Yosemite”, μιας και σε αυτό μπορούμε να δούμε ένα μέρος από τo Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι που βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Βέβαια η εικόνα στο banner πιθανόν να δείχνει τον βράχο που ονομάζεται “El Capitan” και βρίσκεται στο πάρκο Yosemite. Για αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν όμως και θέλουν να το ψάξουν περισσότερο, το 9to5Mac γράφει:

Trademark filings surfaced today pointing to other possible future names for OS X including Sequoia, Mojave, Sonoma, Ventura. They join other possibilities discovered in previous trademark applications including Yosemite, Redwood, Mammoth, California, Big Sur, and Pacific, Diablo, Miramar, Rincon, El Cap, Redtail, Condor, Grizzly, Monterey, Tiburon, Farallon, Skyline, Shasta, and Sierra.

Όπως και αν είναι θα μάθουμε την Δευτερά ποιό θα είναι το όνομα του.

ios 8 banner for wwdc greekiphone

os-x-yosemite banner greekiphone

One thought on “Εμφανίστηκαν τα banner για το iOS 8 και το OS X 10.10 στο Moscone West Center

Comments are closed.