Tweetbot 3

tweetbot 3 greekiphone

Κάτι που περιμέναμε από την στιγμή που κυκλοφόρησε το iOS 7 είναι η αναβάθμιση σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, αλλά περισσότερο σε αυτές που έχουν κατακτήσει με την αξία τους την πρώτη μας “σελίδα” στο iPhone.

Φυσικά μιλάμε για τον αγαπημένο μας twitter client, το Tweetbot που μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3 με νέο design για να ταιριάζει με το iOS 7 και την λεπτεπίλεπτη του εμφάνιση.

Μετά από λίγες ώρες χρήση του νέου Tweetbot θα πούμε ότι είναι τέλειο. Αν στην προηγούμενη έκδοση υπήρχαν κάποια κενά έχουν τώρα συμπληρωθεί. Ο νέος σχεαδιασμός θυμίζει πάρα πολύ το γραφικό περιβάλλον του iOS 7 ενώ τα animations είναι κάτι καινούριο που δεν έχουμε ξαναδεί σε εφαρμογές. Μερικές αλλαγές που θα παρατηρήσετε εκτός της εμφάνισης είναι αυτές της λίστας που τώρα βρίσκεται σε ένα από τα δύο αναδυόμενα μενού στην κάτω μπάρα, η “ασπρίλα” του theme θα φύγει με το πρώτο update, αφού όπως διαβάσαμε θα έπρεπε να υπαρχει επιλογή “Night mode” στα settings. Αποκτήστε την αναβαθμισμένη έκδοση του Tweetbot στα 2,69€, ναι καλά καταλάβατε δεν μπορείτε να κάνετε update το παλιό Tweetbot στην έκδοση 3.0 μόνο να το κατεβάσετε χωριστά. H τίμη είναι εισαγωγική και σύντομα μπορεί να αυξηθεί οπότε προλάβετε τώρα.

[app 722294701]

One thought on “Tweetbot 3

Comments are closed.