Tipulator – θα σας χρειαστεί στις εξόδους σας!

Tipulator for iphone and ipad greekiphone

Παρότι οι καιροί είναι λίγο δύσκολοι, εντάξει ίσως και αρκετά δύσκολοι, τη διασκέδασή μας αν και τη μειώσαμε δεν την παραλείψαμε εντελώς! Σε μια χώρα που η καλοπέραση και η βόλτα είναι ζωτικής σημασίας, ακόμα και εν μέσω κρίσης, παραδειχτείτε το… θα την περάσουμε τη βραδιά μας συχνά πυκνά, σε καμία ταβερνούλα ή κάτι σχετικό.

Ίσως μέχρι πρότεινος, και δεδομένης της υπερηφάνειας μας ως λαός, να τσακωνόμασταν ποιός θα αναλάβει να πληρώσει. Όλοι μάλλον θα θυμάστε ομηρικούς καυγάδες μεταξύ θείων, φίλων των γονιών μας κλπ, να τσακώνονται πάνω απ’ το λογαριασμό για το ποιός θα κεράσει. Μιας και τώρα όμως δυσκολευόμαστε λίγο οικονομικά, ο λογαριασμός συνήθως μοιράζεται σε όλους.

Προς τι ο πρόλογος αυτός; Λοιπόν απλούστατα, “there is an app for that”… Το Tipulator, με ένα ελαφρύ και όμορφο γραφικό περιβάλλον, αναλαμβάνει για εσάς τους κατάλληλους υπολογισμούς ως προς το πόσο αναλογεί στον καθένα να πληρώσει, έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει και την προσθήκη του Φ.Π.Α, και αν θέλουμε να φανούμε και ανοιχτοχέρηδες, υπολογίζει και το φιλοδώρημα που πιθανώς θα αφήσουμε στο σερβιτόρο που άψογα μας εξυπηρέτησε! Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο App Store και είναι μια εφαρμογή κατάλληλη και για το iPad!

[app 284935446]