Η Apple άρχισε την διακόσμηση για το WWDC 2013

wwdc 2013 moscone west greekiphone
photo by Louie Mantia

Όπως κάθε χρονιά λίγες μέρες πριν το WWDC 2013, η Apple αρχίζει να χρωματίζει με φήμες τον εξωτερικό αλλά και τον εσωτερικό χώρο του Moscone West Center έτσι ώστε αυτό να είναι έτοιμο για το Apple Special Event.

Μόνο 4 περίπου ημέρες μακριά και σήμερα φαίνεται να τελειώνει η εξωτερική διακόσμηση. Χάρη στο MacStories και στον φίλο μας και Developer της εφαρμογής Pocket, Steve Streza μπορούμε να δούμε μερικές φωτογραφίες από το Moscone West πριν την παρουσίαση της Δευτέρας.

Το logo του WWDC έχει μερικά πολύχρωμα τετράγωνα που θυμίζουν εφαρμογές του iOS. Στο περσινό WWDC logo είδαμε πάλι διάφορα χρώματα και σχήματα που θύμιζαν εικονίδια του iOS αλλά εκτός από το iOS 6 δεν είδαμε κάποια τρελή αλλαγή σε σχέση με αυτά. Ακούστηκαν διάφορες γνώμες για την αλλαγή του Apple logo εξαιτίας αυτού βέβαια αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποια κίνηση.

Τα banners που έχουν ήδη τοποθετηθεί στο εσωτερικό του κτηρίου Moscone West δεν αποκαλύπτουν και πολλά πράγματα αλλά μην ξεχνάτε πως λίγες ώρες πριν την παρουσίαση η Apple βάζει τα τελευταία banners τα οποία μένουν καλυμμένα μέχρι την έναρξη της παρουσίασης.

Αυτά από το San Fransisco! Υπομονή (το ξέρω είναι αδύνατο) μέχρι την Δευτέρα!