Mini Display – Χρησιμοποιήστε το iPad για δεύτερη οθόνη

mini display is the second monitor for mac copy greekiphone

Η Edovia είναι η εταιρία που έγινε γνωστή στο App Store με την εφαρμογή Screens που μας επιτρέπει να έχουμε απομακρυσμένο έλεγχο του υπολογιστή μας. Τώρα η ίδια εταιρία φέρνει ακόμα μία μοναδική εφαρμογή αλλά αυτή τη φορά μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε το iPad, το iPod touch ή ακόμα και το iPhone μας σαν δεύτερη οθόνη του Mac μας.

[appscreens 626808879][app 626808879]

Με την εφαρμογή Mini Display και το απλό της γραφικό περιβάλλον που θυμίζει αρκετά την εφαρμογή Screens, μπορούμε να συνδέσουμε την συσκευή μας στο ίδιο WiFi που βρίσκετε και ο υπολογιστής μας. Αμέσως η εφαρμογή θα μας δώσει μια εικόνα από την οποία μπορούμε να επιλέξουμε το/α Mac μας που έχουν εγκαταστημένη την εφαρμογή Mini Display για Mac.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά, όπως για παράδειγμα το AirDisplay, το Mini Display είναι πολύ γρήγορο βέβαια υπάρχουν μικρά lags λόγω της ασύρματης σύνδεσης αλλά αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Ακόμα η εφαρμογή προσφέρει μερικά χρήσιμα gestures για τον καλύτερο χειρισμό της οθόνης μας. Μπορούμε να αποσυνδεθούμε κάνοντας pinch στην οθόνη, να δούμε το πληκτρολόγιο κάνοντας swipe προς τα πάνω με τρία δάχτυλα και άλλα πολλά που υπάρχουν στις οδηγίες.

Την εφαρμογή Mini Display θα την βρείτε στο App Store στα 11,99.

One thought on “Mini Display – Χρησιμοποιήστε το iPad για δεύτερη οθόνη

Comments are closed.