LinkedIn Contacts

linkedin-contacts copy greekiphone

Το LinkedIn κυκλοφόρησε πρόσφατα στο App Store μια νέα εφαρμογή για τις επαφές μας η οποία είναι συμβατή με iPhone και iPod touch.

Η εφαρμογή LinkedIn Contacts είναι ένας πιο έξυπνος τρόπος να μείνουμε σε επαφή με τις πιο σημαντικές μας επαφές. Μαζέψτε όλες σας τις επαφές σε μία εφαρμογή και ενημερωθείτε για τις αλλαγές σε αυτές στον επαγγελματικό τομέα, για γενέθλια και μάθετε καλύτερα αυτόν που πρόκειται να συναντήσετε.

Για ακόμα μία φορά, το πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή είναι ότι υπάρχει μέχρι στιγμής μόνο στο Αμερικάνικο iTunes Store. Δείτε τον οδηγό μας για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για δωρεάν εφαρμογές στο Αμερικάνικο iTunes Store αν θέλετε να αποκτήσετε αυτή την εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά:

  • Όλες οι επαφές σε ένα μέρος – Φέρνουμε όλες σας τις επαφές από τα Address book σας, τα email, τα ημερολόγια και τις κρατάμε ενημερωμένες για να μην το κάνετε εσείς.
  • Μην χάσετε ποτέ την ευκαιρία να μείνετε σε επαγή – Ενημερωθείτε σε περίπτωση που αλλάξει κάτι σχετικά με κάποια δουλειά, για τα γενέθλια ή όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε σε κάποιον.
  • Δείτε που είχατε μείνει στην τελευταία συζήτηση – Ελέγξετε την τελευταία σας απάντηση με την επαφή πριν σηκώσετε το τηλέφωνο.
  • Ανακαλύψτε περισσότερα για αυτόν/η που θα συναντήσετε – Ετοιμαστείτε για την συνάντηση με λεπτομέρειες για το κάθε άτομο που πρόκειται να συναντήσετε.
  • Βρείτε το κατάλληλο άτομο για την κάθε εργασία – Οργανώστε τις επαφές με την τελευταίο συνομιλία και φιλτράρετε τις με εταιρεία ή τοποθεσία.