Thermodo, το φορητό θερμόμετρο για τη συσκευή σας!

thermodo a thermometer for your ios device greekiphone

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσουν οι παρθένες ιδέες, και στηρίζουμε ένθερμα το Kickstarter μέσα απο πολλά άρθρα μας. Με το άρθρο αυτό λοιπόν, θα το κάνουμε ακόμα μια φορά. Το Thermodo εν προκειμένω, είναι ένα έξυπνο και αρκετά χρήσιμο, ανα περιπτώσεις, concept που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα projects του Kickstarter, ζητώντας τη βοήθεια των επίδοξων αγοραστών του ώστε να περάσει στη φάση της παραγωγής.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μικρό θερμόμετρο το οποίο προσαρτάται στην υποδοχή των ακουστικών της συσκευής μας (κατάλληλο για iOS, android και Windows Phone), και με τη βοήθεια του αισθητήρα που διαθέτει, στέλνει μια κυματομορφή ήχου, ανάλογη της θερμοκρασίας που ανιχνεύει, η οποία “διαβάζεται” όπως είναι φυσικό απο τον υποδοχέα ακουστικών της συσκευής. Αυτός κατά κάποιο τρόπο, προωθεί την κυματομορφή αυτή στο application που συνοδεύει το Thermodo, μέσω κατάλληλων αλγορίθμων αναλύεται, και σαν τελικό αποτέλεσμα εμείς βλέπουμε στην οθόνη μας τη θερμοκρασία που έχει στον περιβάλλοντα χώρο μας. Η διαδικασία φυσικά, λαμβάνει χώρα αστραπιαία, και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στην οθόνη της συσκευής μας. Να σημειώσουμε πως δεν απαιτείται εξωτερική τροφοδοσία ώστε να λειτουργήσει το Thermodo, και για να είναι πιο εύκολη η μεταφορά του, συνοδεύεται απο μια ειδική θηκούλα η οποία μπορεί να κρεμαστεί στα κλειδιά σας.

thermodo- a thermometer for your ios device greekiphone

Το Thermodo της Robocat, το οποίο κυκλοφορεί σε 3 χρώματα, είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς, και περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε και στη σελίδα του Kickstarter.