Le Vamp, παιχνίδι για τους λάτρεις των βαμπίρ!

le vamp for iPhone and iPad greekiphone

Ένα νέο παιχνίδι έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνισή του στο App Store και ομολογουμένως κινείται γύρω απο ένα γλυκό story! Ήρωας μας ένα μικρό βαμπίρ που σίγουρα θα χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε μας τις κυρίες γιατί ιδανικά θα μπορούσε να είναι και ο Robert Pattinson!

[app 602727807]

Το Le Vamp λοιπόν, είναι ένα “νεαρό” μικρό βαμπιράκι μερικών εκατοντάδων χρόνων μόνο! Το μόνο που θέλει, σαν όλα τα παιδιά της “ηλικίας” του, είναι να βγεί στην εξοχή να παίξει! Πόσους κινδύνους όμως κρύβει η μέρα, ο ήλιος, και γενικώς η φύση για τον μικρό Le Vamp; Σκοπός μας είναι να τον προστατεύσουμε όσο αυτός περιφέρεται τριγύρω, απο το να τον κάψει ο ήλιος, απο το να τον βρέξει το νερό καθώς και απο άλλους θανάσιμους εχθρούς στη ζωή ενός βαμπίρ! Παράλληλα για να τον διατηρήσουμε υγιή, όσο τέλος πάντων υγιές μπορεί να είναι ένα βαμπίρ, οφείλουμε να τον ταϊζουμε με αίμα γουρουνιών που τόσο του αρέσει, καθώς και να τον βοηθούμε να συλλέγει νομίσματα που θα μας χρειαστούν κατά το παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα στο Le Vamp θα συναντήσουμε:

  • Θανατηφόρες προκλήσεις με 9 διαφορετικούς εχθρούς όπως οι Le Wurst,  Pumpkin Pile, κι άλλοι.
  • Πολλά και όμορφα gestures βάσει των οποίων κατευθύνουμε τον ήρωα μας.
  • Σκοτεινές απόκοσμες δυνάμεις όπως οι Sunblock, Bat Form κι άλλες, με χρήση των οποίων ο Le Vamp θα υπερνικά τα εμπόδια.
  • Συλλογή νομισμάτων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τα οποία μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις δυνάμεις του Le Vamp.
  • Gothic και σουρεάλ στυλ όπως ακριβώς ταιριάζει στο concept του παιχνιδιού, με όμορφο και ζωντανό gameplay.

Το Le Vamp της High Voltage Software, το οποίο ήταν και App Store choice, θα το βρείτε στο App Store στην τιμή των €1.79 και είναι μια universal εφαρμογή! Καλή διασκέδαση!

One thought on “Le Vamp, παιχνίδι για τους λάτρεις των βαμπίρ!

Comments are closed.