Adobe Photoshop Touch για iPhone και iPod

adobe photoshop touch for iphone and ipod touch greekiphone

Η Adobe, πρωτοπόρος στα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών σε επαγγελματικό επίπεδο, φέρνει το δημοφιλές Photoshop και στο iOS. Αυτό δεν αποτελεί νέο ακριβώς, μιας και καιρό τώρα κυκλοφορεί η έκδοση του Photoshop για iPad. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, να απολαύσουμε το γνωστό αυτό πρόγραμμα και στα iPhone και iPods όμως.

[app 589440659]

Διατηρώντας πολλές απο τις δυνατότητες του κλασσικού Photoshop, το Photoshop για iPhone/iPod πιο αναλυτικά μας φέρνει:

  • Δυνατότητα χρήσης πολλών δημοφιλών επιλογών της αντίστοιχης desktop έκδοσης, όπως layers, selection tools, adjustments, filters κλπ, για τη δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων.
  • Δυνατότητα προσθήκης διαφόρων color tone  καθώς και adjustments σε όλη την εικόνα, σε κάποιο layer, ή σε επιλεγμένα τμήματα αυτής, ακριβώς όπως και στην desktop έκδοση.
  • Δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων με painting effects, διάφορα filter brushes, και πολλά άλλα, για πρωτότυπες και μοναδικές φωτογραφίες.
  • Δυνατότητα προσθήκης text, shadows, fades και πολλά ακόμα.
  • Εκμεταλλευτείτε την φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας, για άμεση προσθήκη φωτογραφίας σε layer μιας εικόνας που βρίσκεται σε επεξεργασία.
  • Συνδυάστε γρήγορα σε μία εικόνα, αρκετές φωτογραφίες μαζί. Εξάγεται στο άλμπουμ κάμερας όλοκληρη τη δημιουργία σας, ή μέρος αυτής. Επιλέξτε με το δάχτυλο σας, δύσκολα τμήματα μιας φωτογραφίας όπως τα μαλλιά, και επεξεργαστείτε τα.
  • Ξεκινήστε ένα project σας στο iPhone, και ολοκληρώστε το στο iPad* ή στον υπολογιστή σας κάνοντας χρήση της desktop έκδοσης του Photoshop** κι όλα αυτά μόνο με τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Adobe Creative Cloud™.*** Τα projects σας θα συγχρονίζονται αυτόματα στις συσκευές σας και σας παρέχεται δωρεάν χωρητικότητα της τάξης των 2GB.
  • Δουλέψτε σε εικόνες υψηλής ανάλυσης μέχρι και 12MP.

*Απαιτείται ξεχωριστή αγορά του Photoshop Touch για iPad.

**Desktop έκδοση απο Adobe Photoshop CS5.1 και νεότερο

***Για το συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών είναι απαραίτητη η σύνδεση internet, καθώς και η εγγραφή στην υπηρεσία Adobe Creative Cloud η οποία παρέχεται μόνο σε άτομα που έχουν υπερβεί το 13ο έτος της ηλικίας τους, και αφού πρώτα αποδεχτούν τους όρους και προϋποθέσεις της Adobe που αναγράφονται εδώ.

Το  Adobe Photoshop Touch για iPhone και iPod, θα το βρείτε στο App Store στην τιμή των €4.49.

One thought on “Adobe Photoshop Touch για iPhone και iPod

Comments are closed.