Sygic GPS Navigation, σε μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

sygic for iphone 5 limited time offer greekiphone

Στον τομέα “πλοήγηση” η Sygic είναι μια απο τις εταιρείες που ηγείται στο χώρο, έχοντας κυκλοφορήσει αρκετές αξιόλογες εκδόσεις πλοηγών για το iOS καθώς και για το Android!

[app 369174555]

‘Οπως πιθανώς γνωρίζετε ήδη, ανάλογα την χώρα στην οποία βρίσκεστε υπάρχει και ο αντίστοιχος πλοηγός, γι αυτό σήμερα ο λόγος γίνεται για την εφαρμογή της Sygic με χάρτες της ανατολικής Ευρώπης και κατ’ επέκταση και της Ελλάδας! Για περιορισμένο χρονικό διάστημα λοιπόν, σας δίνετε η ευκαιρία να την αποκτήσετε σε μειωμένη τιμή και να απολαύσετε την οδηγική εμπειρία σε άγνωστα σας μέρη χωρίς το φόβο να χαθείτε, κατόπιν καθοδήγησης του Sygic Eastern Europe! Η εφαρμογή διαθέτει όμορφο και ξεκούραστο στο μάτι γραφικό περιβάλλον, και φυσικά δουλεύει χωρίς να απαιτεί χρήση data!

Οι εκπτώσεις φυσικά αφορούν όλες τις εκδόσεις του πλοηγού της Sygic, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτόν της αρεσκείας σας! To Sygic Eastern Europe συγκεκριμένα, θα το βρείτε στο App Store στην τιμή των €25.99 έναντι €34.99 της αρχικής τιμής! Καλές βόλτες!