Oscars – Το επίσημο app για να παρακολουθήσετε τα βραβεία

oscars 2013 academy awards iphone ipad abc channel greekiphone

Τα Academy Awards θα προβληθούν σήμερα το βράδυ στο κανάλι ABC αν θέλετε όμως να μείνετε ενημερωμένοι για ότι θα συμβεί στα Oscars, λοιπόν “there’s an app for that”.

Κατεβάστε στην εφαρμογή από εδώ

Η εφαρμογή Oscars που υπάρχει στο App Store θα σας ενημερώνει άμεσα για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα αποψινά βραβεία.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή θα μας επιτρέψει να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες για τους υποψήφιους, trailers ταινιών, αποκλειστικά videos και φωτογραφίες. Δείτε ακόμα όλους τους καλεσμένους και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία μέσω των MyPicks, δείτε τις αγαπημένες σας διασημότητες και ακολουθήστε τους νικητές πίσω από τη σκηνή.

Την νύχτα λοιπόν του μεγάλου event μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα Academy Awards με πολλά video streams που δείχνουν στο κόκκινο χαλί αλλά και backstage. Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα βραβεία με δύο τρόπους

Watch mode

Που μας επιτρέπει να κάτσουμε και να παρακολουθήσουμε όσο οι ανταποκριτές μας ξεναγούν την εμπειρία των Oscar.

Direct mode

Ή αν θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία να γυρίσουμε σε Direct mode που μας επιτρέπει να χειριστούμε τις κάμερες που βλέπουμε.

Μην χάνετε χρόνο η εφαρμογή είναι δωρεάν και Universal για να μπορείτε να επιλέξετε που θέλετε να παρακολουθήσετε τα Oscar στο iPad ή στο iPhone σας! Το μόνο μειονέκτημα που υπάρχει για την εφαρμογή είναι ότι βρίσκεται μόνο στο Αμερικάνικο App Store, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν αν θέλετε να δείτε την απονομή βραβείων απόψε.

One thought on “Oscars – Το επίσημο app για να παρακολουθήσετε τα βραβεία

Comments are closed.