MoneyWiz για iPad και iPhone για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα 0,89€

moneywiz for iphone accounts work greekiphone

Κατά καιρούς και πιο πολύ τώρα που τα πράγματα στη χώρα μας από οικονομικής πλευράς δεν είναι και τόσο καλά, ψαχνόμαστε για να βρούμε τρόπους για καλύτερη διαχείριση των χρημάτων που έχουμε. Δεν θα υπήρχε σίγουρα καλύτερος τρόπος για τη διαχείριση χρημάτων από το iPhone ή το iPad μας.

[app 452621456]

[app 380335244]

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο App Store που μας επιτρέπουν να γράφουμε τι αγοράζουμε καθημερινά και να βλέπουμε έτσι που ξοδεύουμε τα χρήματα μας. Όμως σήμερα το MoneyWiz της SilverWiz προσφέρεται για το iPad με μόνο 0.89€.

moneywiz for ipad accounts view greekiphone

Η δυνατότητες της εφαρμογής είναι πολλές και μας επιτρέπει να περάσουμε μέσα τους λογαριασμούς μας, να προγραμματίσουμε διάφορες συναλλαγές που γίνονται κάθε μήνα, τα χρήματα που έχουμε σε τράπεζες και γενικά τους περισσότερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να έχουμε έσοδα.

[appscreens 380335244]

Το MoneyWiz εκτός από το εύκολο γραφικό περιβάλλον έχει και πολλές δυνατότητες. Αρχικά εκτός από τα ξεχωριστά tabs που μας επιτρέπουν να μεταφερθούμε από τους λογαριασμούς, σε προϋπολογισμούς και μετά σε αναφορές και προγραμματισμένα έσοδα ή έξοδα. Οι γραφικές παραστάσεις στις αναφορές σίγουρα θα μας δώσουν μια πιο καλή εικόνα από το που ξοδεύουμε χρήματα, από που έχουμε τα περισσότερα έξοδα και με βάση αυτά μπορούμε φιλτράρουμε και να αυξήσουμε τα έσοδα μας.

Moneywiz finance app for ipad iphone greekiphone

Τι καλύτερο από το να μπορούμε να έχουμε και στο Mac και το iPhone όλα μας τα οικονομικά, το MoneyWiz το προσφέρει αυτό με το Sync Everything που συγχρονίζει όλες μας τις συναλλαγές μεταξύ των iOS συσκευών μας και του Mac με ένα mail και ένα password για να μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτά από όπου θέλουμε και όποτε θέλουμε.

[app 465339122]

Η εφαρμογή MoneyWiz κοστίζει κανονικά 4,49€ αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορούμε να την αποκτήσουμε για το iPad με μόνο 0,89€.

2 thoughts on “MoneyWiz για iPad και iPhone για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα 0,89€

Comments are closed.