Κρύβεται η ίδια η Apple πίσω απο τις φήμες για το iWatch;

Apple iWatch with curved glass rumors greekiphone

Οι φήμες σχετικά με τη συσκευή ρολόι της Apple, δίνουν και παίρνουν ειδικά τον τελευταίο καιρό! Παρόλα αυτά, μια σημαντική ανακοίνωση του Forbes μας παροτρύνει να πιστέψουμε πως πηγή των φημών δεν είναι άλλη απο την ίδια την εταιρεία…

Αυτό που διαφοροποιεί τις συγκεκριμένες φήμες απο αυτές που κυκλοφορούν κατά καιρούς για άλλα προϊόντα της Apple είναι, πως αυτή τη φορά, οι φήμες δεν έρχονται απο την Ασία και τους προμηθευτές της εταιρείας όπως συνήθως, μα απο 2 έγκριτες πηγές κατευθείαν απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, και δεν είναι άλλες απο τις εφημερίδες New York Times και The Wall Street Journal. Όλως “τυχαίως” η έξαρση των φημών έφτασε στο πικ της, λίγο πριν την ομιλία του CEO της Apple Tim Cook, στη συνδιάσκεψη τεχνολογίας της Goldman Sachs.

Το Bloomberg επιπρόσθετα αναφέρει, πως η Apple έχει συστήσει μια ομάδα 100 σχεδιαστών αναφορικά με το project iWatch, που, πιθανώς, δουλεύουν υπο την εποπτεία του Senior Director of Engineering, James Foster.

Απο την άλλη, η New York Times γενικεύει το ζήτημα αναφέροντας πως η Apple πειραματίζεται το διάστημα αυτό σε συσκευές που θα είναι ικανές να φορεθούν στον καρπό και θα αποτελούνται απο κυρτό γυαλί, και κατ’ επέκταση απο κυρτή οθόνη αφής!

Άραγε αν κρατήσουμε τα όσα αναφέρει το Forbes, η Apple βρίσκεται η ίδια πίσω απο τις φήμες για το επερχόμενο iWatch, για να ενισχύσει το λόγο του CEO της όσο αφορά το κομμάτι “καινοτομία”, ή πράγματι σπεύδει να προλάβει τις εξελίξεις με τον μοναδικό της τρόπο απλά γιατί πληροφορήθηκε πως και η Samsung έχει ένα τέτοιο project προ των πυλών; Όποια και αν είναι η απάντηση, την οποία είναι μάλλον σχετικά νωρίς να την προβλέψουμε, οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές, και σίγουρα ο κερδισμένος του ανταγωνισμού, είναι ο ίδιος ο καταναλωτής! Αναμένουμε…

[via iClarified]