iPhone 5S – Το Μάρτιο στη γραμμή παραγωγής;

new iphone 5s iphone 6 coming soon greekiphone

Οι φήμες για ένα επερχόμενο iPhone όλο και πληθαίνουν, με τις πιο πρόσφατες να κάνουν λόγο για την εμφάνιση του το καλοκαίρι που αναμένουμε, μιας και όπως όλα δείχνουν τελικά θα μπει στη γραμμή παραγωγής ήδη απο τον επόμενο μήνα!

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Jefferies Peter Misek που σας είχαμε αναφέρει και στον παρελθόν, οι παραγγελίες της Apple για τα hardware εξαρτήματα του iPhone 5 έχουν μειωθεί κατά 20.000.000 κομμάτια πράγμα που σήμαινε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, πως η Apple στρέφει την προσοχή της στον αντικαταστάτη του, που προφανώς και θα ονομάζεται iPhone 5S.

Οι φήμες που τώρα ψυθιρίζονται δεν απέχουν και πολύ απο αυτή του Misek μιας και γίνεται λόγος για μια συσκευή mid-cycle αναβάθμισης, στην οποία προφανώς θα δούμε καλύτερο CPU/GPU (τον A7 ίσως;), βελτιωμένα οπτικά κάμερας η οποία ίσως και να είναι στα 13MP και γιατί όχι, σε ποικίλα χρώματα για πρώτη φορά στην ιστορία του iPhone!

Επιπρόσθετα αξίζει να αναφέρουμε, πως συμπληρωματικές φήμες κάνουν λόγο για μια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη η οποία και θα αγγίζει τις 4.8″, μα κάτι τέτοιο δε φαίνεται να μπήκε στον κόπο να σχολιάσει στη χτεσινή του ομιλία ο CEO της Apple, Tim Cook!

[via iDownloadBlog]