evasi0n – η πρόοδος ανέβηκε στο 85%

Evasi0n iOS 6 logo

Όπως φαίνεται λίγο νωρίτερα σήμερα το site για το νέο jailbreak tool έφτασε το 85% στη μπάρα προόδου και κάτι τέτοιο, σύμφωνα με διάφορα blogs του χώρου, δείχνουν ότι η κυκλοφορία του jailbreak για το iOS 6 θα γίνει άμεσα.

Evasi0n jailbreak tool ios 6 1 85 percent greekiphone

Όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενο post φαίνεται πώς σήμερα θα είναι η μέρα κυκλοφορίας του evasi0n και ότι αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια του Superbowl.

Το iDownloadBlog που πρόλαβε το site πριν πέσει, μας δίνει και το Read me από την γνωστή σελίδα:

  • Κάντε backup στην iOS συσκευή σας με το iTunes ή το iCloud πριν να χρησιμοποιήσετε το evasi0n. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε κάτι από τα δεδομένα σας.
  • Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το κλείδωμα με passcode από την συσκευή σας πριν χρησιμοποιήσετε το evasi0n, γιατί μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα.
  • Υπομονή για όση ώρα δουλεύει το evasi0n, μην ανοίξετε το iTunes ή το Xcode εκείνη την στιγμή. Το καλύτερο θα ήταν να μην πειράξετε καθόλου τον υπολογιστή μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

Φυσικά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε μέχρι εκείνη την στιγμή είναι να αποθηκεύσετε τα SHSH blobs και να είστε έτοιμοι για το jailbreak. Δείτε το παρακάτω video από το iDownloadBlog για περισσότερη βοήθεια.

περισσότερα στο forum