Kickstarter, τώρα και με τη δική του επίσημη εφαρμογή!

kickstarter official app for iphone greekiphone

Το Kickstarter μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, και σίγουρα θα μας απασχολήσει κι άπειρες στο μέλλον, μιας και συχνά πυκνά, διάφοροι δημιουργοί παρουσιάζουν εκεί τα projects τους ώστε επίδοξοι αγόραστες να συμβάλλουν οικονομικά για να περάσουν αυτά στη γραμμή παραγωγής και να γίνουν εμπορικά διαθέσιμα!

[app 596961532]

Παρότι λοιπόν πολλά από τα projects που παρουσιάζονται αφορούν τα αγαπημένα μας Apple devices, το Kickstarter δεν είχε ποτέ ως τώρα τη δική του επίσημη εφαρμογή για iOS! Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε στο App Store, και μέσω αυτής μπορείτε να ενημερωθείτε για τα projects “που τρέχουν”, να παρακολουθήσετε βίντεο, να συμβάλετε στην ολοκλήρωση τους, ενώ παράλληλα ενημερώνεστε απο τους δημιουργούς, για την πρόοδο των εργασιών τους!

Η γνώμη μας; Δοκιμάσαμε την εφαρμογή, και σίγουρα αν αρέσει και σε εσάς να παρακολουθείτε και να αποκτήσετε τις παρθένες ιδέες διάφορων σχεδιαστών, τότε είναι μια must have εφαρμογή και θα σας ενθουσιάσει το ίδιο όπως κι εμάς! Εγκυκλοπαιδικά να σας θυμήσουμε μερικά εξαίρετα projects που παρουσιάσαμε κατά καιρούς όπως το Panoramic Dot, τις LunaTik και TikTok, το LIFX, κλπ..

Το Kickstarter της Kickstarter Inc θα το βρείτε στο App Store δωρεάν, και προς στιγμήν δεν διατίθεται εφαρμογή για iPad!