iOS συσκευές με χωρητικότητα 128GB σύμφωνα με κώδικα της iOS 6.1 beta 5

ios 6.1 beta 5 proof 128gb capacity iPhone 5S iPad mini iPad 5 - Greek iPhone

Με την κυκλοφορία του iOS 6.1 beta 5 που είδαμε νωρίς σήμερα το πρωί, ήρθανε και κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το hardware στις επόμενες iOS συσκευές.

Φαίνεται ότι κάποιοι developers έσκαψαν λίγο περισσότερα στην νέα beta του iOS 6.1 που καθυστέρησε να κυκλοφορήσει αρκετά και ανακάλυψαν ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει iOS συσκευές με χωρητικότητα 128GB.

Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, η Apple αυξάνει την χωρητικότητα της συσκευής κάθε φορά που κυκλοφορεί το “S” update αυτής. Για παράδειγμα: με το iPhone 3GS το 2009 πήγαμε από τα 16GB στα 32GB και με το iPhone 4S το 2011 πήγαμε από τα 32GB στα 64GB. Έτσι δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι η Apple ήδη σχεδιάζει να μας φτάσει στα 128GB με το νέο iPhone 5S που θα κυκλοφορήσει αργότερα το καλοκαίρι. Ακόμα, όπως θα δούμε και στο 9to5Mac αυτό ίσως σταματήσει και το iPod classic, που αυτή την στιγμή είναι το μόνο μοντέλο iPod που παραμένει με σκληρό δίσκο.

Το iPhone 5S θα έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, 13 megapixel camera, αισθητήρα fingerprint και αρκετά βελτιωμένο σύστημα LED flash. Επίσης, και αν ισχύουν οι διάφορες φήμες, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ένα φθηνότερο iPhone για να χτυπήσει την αγορά. Η συσκευή αυτή θα είναι από πλαστικό σε αντίθεση με το κανονικό iPhone 5 που κατασκευάζεται από γυαλί και αλουμίνιο. Ακόμα η πολυπόθητη έκδοση του iPad mini με Retina display και η πέμπτη γενιά iPad με 9.7 ίντσες οθόνη αλλά με το design που έχει τώρα το iPad mini είναι ήδη στα σχέδια της Apple για το 2013.

[via 9to5Mac]

One thought on “iOS συσκευές με χωρητικότητα 128GB σύμφωνα με κώδικα της iOS 6.1 beta 5

Comments are closed.