evasi0n – Το Jailbreak για το iOS 6.x

Evad3rs jailbreak iOS 6 evasi0n iPhone 5 jialbreak  Greek iPhone

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της αφού η evad3rs, η νέα ομάδα jailbreak από τους MuscleNerd, pod2g, pimskeks και planetbeing, άνοιξαν σήμερα την ιστοσελίδα τους.

Το Jailbreak για το iOS 6.x θα ονομάζεται evasi0n και μπορούμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται χάρη στην loading μπάρα που υπάρχει στο site. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι γίνονται οι τελευταίες αλλαγές για το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής.

Αν ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στην σελίδα evad3rs, μπορούμε να δούμε κάτω από το loading τις απαιτήσεις του jailbreak ή αλλιώς το τι χρειάζεται να έχουμε για να κάνουμε jailbreak οποιαδήποτε iOS συσκευή μας με το iOS 6.x.

– 5 minutes of your time!
– A computer, running Windows (XP minimum), Mac OS X (10.5 minimum) or Linux (x86 / x86_64)
– An iPhone, iPad or iPod running iOS 6.0 through 6.1 (you may check in Settings / General / About => Version)
– A USB cable to connect the device to the computer

Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ακόμα και ένα κομμάτι του site στο οποίο η ομάδα ευχαριστεί άτομα που έχουν αναμιχτεί για να πετύχει αυτό το project. Για όσους δεν γνωρίζετε, ο Surenix, που έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα themes για iOS, είναι αυτό που σχεδίασε το logo της ομάδας.

– @phoenixdev for his research
– @Surenix for evad3rs and evasi0n designs
– Hanéne Samara for her work on evasi0n GUI
– @chronicdevteam and @iphone_dev for their support
– Kiki the cat for the inspiration

Προσοχή! Ήδη υπάρχουν διάφορα sites που αναφέρουν ότι έχουν ήδη έτοιμο το εργαλείο evasi0n και το κάνουν μόνο επειδή υπάρχουν χρήστες που θα πλήρωναν αυτή τη στιγμή για να κάνουν jailbreak την συσκευή τους. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε ένα τέτοιο site και φυσικά πρόκειται για απατεώνες.

Τέλος, για όσους θέλουν να κάνουν μια δωρεά στην ομάδα evad3rs για τις υπηρεσίες που θα παρέχουν, μπορεί να βρει το κουμπάκι Contribute στο site.