iTunes Gift Cards και στην Ελλάδα

ITunes Gift Cards

Όπως είχαμε αναφέρει και το καλοκαίρι, την εβδομάδα που μας πέρασε η Apple έκανε διαθέσιμες τις iTunes Gift Cards και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο iTunes Store για να αγοράσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές για iPhone ή iPad από το App Store αλλά ακόμα και οτιδήποτε άλλο θέλουμε από μουσική, ταινίες, βιβλία και ίσως κάποια στιγμή σειρές.

Τις iTunes Gift Cards θα τις βρείτε διαθέσιμες σε όλα τα Apple Premium Reseller καταστήματα (Systemgraph, iSquare, iStorm, Golden-i, Document) και με το redeem code που θα περάσετε στο iTunes ή το App Store στην iOS συσκευή σας. μπορείτε να κάνετε αγορές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κάρτες όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χρειάζεστε διαφορετικό λογαριασμό για την κάθε κάρτα. Το μόνο που θα πρέπει να έχετε είναι ένα Apple ID και να επιλέξετε το χρώμα ή σχέδιο που σας αρέσει. Μέχρι στιγμής κυκλοφορούν κάρτες αξίας 15€, 25€ και 50€, έτσι ώστε να αποκτήσετε αυτή που εσείς θέλετε.

Φυσικά οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο Mac App Store.

Tip: Για να γεμίσετε τις συσκευές σας με πολλές εφαρμογές μεγάλους ή μικρού κόστους, περιμένετε να κυκλοφορήσει το iPad mini ή κάποια γιορτινή περίοδο και όταν δείτε εκπτώσεις στο App Store αγοράστε την κάρτα που θέλετε και αποκτήστε ότι σας αρέσει.