FIFA 13, 4.5 εκατομμύρια downloads μέσα σε 5 μόνο ημέρες

[appscreens 547409501]

Η EA Sports μπαίνει δυναμικά για ακόμη μια χρονιά με το FIFA 13 να πουλάει σε μόλις πέντε μέρες 4.5 εκατομμύρια αντίτυπα και αμέσως να ψηφίζεται μια από τις καλύτερες επιλογές στο App Store.

[app 547409501]

Το FIFA 13 αποτελεί το πιο αυθεντικό παιχνίδι ποδοσφαίρου για το App Store με την EA να προσθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Φοβερό Έλεγχοι Ακριβείας
Το FIFA 13 είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ, με όλη την αυθεντικότητα και την καινοτομία που έχετε συνηθίσει στους τίτλους FIFA. Πλέον μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες με υπέροχα γραφικά με πιο απλό και εύκολο χειρισμό από κάθε άλλη φορά σε iOS παιχνίδι.

Δείξτε τις ικανότητές σας
Το νέο κουμπί Skill Move σας επιτρέπει να επιλέξετε τα αγαπημένα σας κόλπα με απλές χειρονομίες πάνω στην οθόνη. Τώρα έχετε τον πλήρη έλεγχο και μπορείτε να πραγματοποιήσετε φάουλ και πέναλτι έτσι απλά με τα πλήκτρα αφής. Επίσης, η κίνηση του παίχτη γίνεται ακόμα πιο ρεαλιστική, αφού ενσωματώθηκε πλήρης κίνηση 360°.

Προκαλέστε τους φίλους σας στο Online Multiplayer
Για πρώτη φορά στην ιστορία του FIFa για τις Mobile συσκευές ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με τους φίλους του ανά πάσα στιγμή, με τη χρήση του Online Multiplayer.

Join the Club
Το EA SPORTS Football Club σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο πραγματικό κόσμο, να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας σύλλογο και να συνδεθείτε με τους φίλους, τους αντιπάλους και τα εκατομμύρια άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, με το EA SPORTS Football Club μπορείτε να ξαναζήσετε τα πιο διάσημα πραγματικά γεγονότα του ποδοσφαίρου μέσω in-game προκλήσεων.

Πραγματικοί παίκτες, αληθινές ομάδες, αυθεντικά πρωταθλήματα
Το FIFA 13 διαθέτει στο ενεργητικό του 30 πρωταθλήματα, 500 επίσημες ομάδες και πάνω από 15.000 παίκτες. Από την αγγλική Premiership, την Ισπανική La Liga, τη γερμανική Bundesliga και πολλά άλλα μπορείτε να παίξετε σε 32 αυθεντικά στάδια και να αναδείξετε το ταλέντο σας. Τέλος, μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο ένδοξες στιγμές σας σε απευθείας σύνδεση, κατ ‘ευθείαν μέσα από την επιλογή Instant Replay!

Thanks uranusx