Passbook: Έρχεται στην καθημερινότητα μας

Fl67314
Από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας το Passbook αρχίζει να μπαίνει σε αεροπορικές εταιρίες όπως η Virgin airlines, Delta, United και American Airlines έχουν αναφέρει λίγο ή πολύ υποστηρίζουν το ψηφιακό αυτό τμήμα.

Συγκεκριμένα οι παραπάνω αεροπορικές εταιρίες έχουν υπογράψει μια συνεργασία με την εταιρία του Cupertino ώστε να υποστηρίζουν την εφαρμογή Passbook. Ενώ ακόμα το iOS 6 που φέρνει το Passbook στο iPhone δεν έχει κυκλοφορήσει οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το εισητήριο μέσα από την εφαρμογή Passbook.

Capture d ecran 2012 09 07 a 08 03

Μετά τις αεροπορικές εταιρίες σειρά έχουν τα πάρκα διασκέδασης και ο διαχειριστής του Cedar Fair Entertainment Ticketing που είναι υπεύθυνος για αρκετά πάρκα, ζωολογικό κήπο και ένα ενυδρείο στην Αμερική ανακοίνωσε ότι οι πελάτες του θα μπορούν σύντομα να εισάγουν τα εισιτήρια τους μέσα από την εφαρμογή Passbook.

Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του iOS 6 και η Apple απέδειξε ότι μάλλον δεν χρειάζεται να υπάρχει NFC chip για κάποια πράγματα που μπορούν να γίνουν με διάφορους άλλους τρόπους.

[via MacPlus]

One thought on “Passbook: Έρχεται στην καθημερινότητα μας

Comments are closed.