Οι προπαραγγελίες του iPhone 5 αρχίζουν στις 12.01 AM PT

Precision side

Αν ελπίζετε να πάρετε στα χέρια σας το iPhone 5 πριν αρχίσουν οι αποστολές, ετοιμαστείτε γιατί σε λίγο η Apple πρόκειται να ανοίξει το site για αυτές.

Όπως θα δούμε και σε πρόσφατη ανάρτηση του MacRumors αλλά και σε sites διαφόρων παρόχων οι προπαραγγελίες αρχίζουν 12:01 AM Pacific Time ή 10:01 ΑΜ ώρα Ελλάδος.

Η Apple χθες το βράδυ επαλήθευσε την ώρα για την έναρξη των προπαραγγελιών στο WIRED. Αν πρόκειται να κάνετε προπαραγγελία από την Ελλάδα θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα.

Αρχικά, όπως είναι λογικό το site της Apple από όλους αυτούς τους χρήστες που είναι έτοιμοι να αγοράσουν το iPhone 5 θα είναι αρκετά αργό, επίσης πέρυσι με το iPhone 4S το site άνοιξε στις 10.40 περίπου. Όμως οι σελίδες δεν φόρτωναν με τίποτα εξαιτίας της μεγάλης κίνησης που υπήρχε. Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν προπαραγγελία μέσα από την εφαρμογή Apple Store για iOS συσκευές (δεν υπάρχει στο Ελληνικό App Store θα πρέπει να έχετε Αμερικάνικο λογαριασμό στο iTunes Store για να την αποκτήσετε.

Επίσης επειδή η Apple δεν στέλνει Ελλάδα θα πρέπει να βρείτε κάποιον γνωστό σας για να σας το στείλει. Προσοχή στο μοντέλο που θα αγοράσετε και έχετε υπόψιν ότι τα Unlocked αρχίζουν να πωλούνται συνήθως ένα μήνα αργότερα.

Thanks @applespotlight