Το iPhone 5 κυκλοφόρησε στην Αμερική

8008851479 43f1ef8198 z

Tο iPhone 5 κυκλοφόρησε στην Αμερική και ο Philip Elmer-Dewitt που βρίσκεται στο Apple Store στη 5th Avenue ενημερώνει ότι η ουρά είναι πιο μεγάλη από αυτή που υπήρχε πέρυσι για το iPhone 4S.

We’re here at the big glass cube of Apple’s (AAPL) flagship Fifth Avenue store for the launch of the iPhone 5. The queue of customers isn’t as long as the 1,200 that greeted the iPad 2, but at 7 a.m. — one hour before doors open — I counted 710 heads, 52% more than the 400 at the iPhone 4S launch.

O Gene Munster και η ομάδα του στην Piper Jaffray έκαναν ερωτήσεις στις ουρές έξω από τα Apple Store σε τρεις από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Αμερική. Με βάση του μεγάλου κοινού πιστεύουν ότι η Apple έχει την δυνατότητα να πουλήσει 8 εκατομμύρια iPhone 5 μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο. Περισσότερα όμως θα μάθουμε την Δευτέρα με το πρώτο δελτίο τύπου της Apple.

Το AppleInsider αναφέρει επίσης ότι η ομάδα του Piper Jaffray μέτρησε σήμα 775 πελάτες έξω από το κατάστημα της Apple στη 5th Avenue που περιμένουν να κάνουν την αγορά του iPhone 5. Σε σχέση με πέρυσι υπάρχει αύξηση του κόσμου που φτάνει το 70%.

Η πρώτη μέρα προ-παραγγελιών για το iPhone 5 ήταν διπλάσιες από αυτές του iPhone 4S της προηγούμενης χρονιάς.

[via MacRumors]