Οι πρώτες τρεις διαφημίσεις για το iPhone 5

Screen Shot 2012 09 22 at 11 33 24 AM

Πριν λίγες ώρες η Apple κυκλοφόρησε τις πρώτες διαφημίσεις για το iPhone 5. Όπως αναφέρει και το 9to5Mac την αφήγηση στις νέες διαφημίσεις κάνει ο Jeff Daniels γνωστός και σαν Harry από την κωμωδία Ηλίθιος και Πανηλίθιος .Οι διαφημίσεις έχουν τα ονόματα Thumb, Cheese, Physics και μπορούμε να τις δούμε στην συνέχεια.

Η πρώτη διαφήμιση με το όνομα “Thumb” μας δείχνει το πόσο καλά είναι φτιαγμένο το νέο iPhone 5 με την 4 ίντσες οθόνη που έχει το τέλειο μέγεθος ώστε να μπορούμε να το χειριστούμε ακόμα και με το ένα χέρι. Εκτός από το μέγεθος της οθόνης που άλλαξε λίγο στο ύψος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με την αλλαγή στο πάχος της συσκευής τώρα το χέρι μας αγκαλιάζει πολύ καλύτερα την συσκευή.

http://www.youtube.com/watch?v=A1Rc4MDmr8o

Η δεύτερη διαφήμιση με το όνομα “Cheese” φέρνει στο μυαλό μας το Cheeeese που λένε στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες πριν να τραβήξουν μια φωτογραφία. Συγκεκριμένα σε αυτή την διαφήμιση η Apple μας δίχνει την δυνατότητα της πανοραμικής φωτογραφίας και το πόσο εύκολα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 5 και στο iPhone 4S μας. Με το πανόραμα θα έχουμε τώρα τον τρόπο να κρατήσουμε ακόμα με περισσότερη ζωντάνια διάφορες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Αρκετά περίεργο που στην διαφήμιση της δεν χρησιμοποίησε κάποιο όμορφο τοπίο όπως οι περισσότεροι που θέλουν να δείξουν την δυνατότητα πανοράματος.

http://www.youtube.com/watch?v=Xtm4ySJQPOc

Η τρίτη διαφήμιση για το iPhone 5 ονομάζεται “Physics” και σε αυτή μπορούμε να δούμε το πόσο καλά είναι σχεδιασμένο το iPhone 5. Το ελάχιστο του ύψος που έκανε την οθόνη να έχει ένα τέλειο 16:9 aspect ratio που είναι τέλειο αν θέλουμε να παρακολουθούμε ταινίες σε αυτό. Φυσικά η συσκευή είναι πιο λεπτή και πολύ πιο ελαφριά από το iPhone 4S. Η διαφήμιση κλείνει με την νέα εφαρμογή Maps της Apple και μια κίνηση που μας μεταφέρει από την θέα που έχουμε να βλέπουμε τα κτήρια από πάνω σε αυτή που η “κάμερα” έρχεται δίπλα τους και προσωπικά μου θυμίζει κάποιο trailer γνωστής ταινίας.

http://www.youtube.com/watch?v=V4IRsCjMqdI

Δεν θα μπορούσε να ξεχάσει όμως σε καμία περίπτωση τα EarPods που θα βρούμε μέσα στο κουτί μαζί με το iPhone 5. Για ακόμα μία φορά βλέπουμε το πόσο εφαρμοστά είναι τα νέα EarPods με τους διάφορους τύπους αυτιών που υπάρχουν στη νέα διαφήμιση και φυσικά πόσο εύκολα τοποθετούνται σε αυτό και μένουν εκεί.

http://www.youtube.com/watch?v=9-FmipwLsHc