Η Casio κυκλοφόρησε ρολόγια G-Shock με υποστήριξη για το iPhone

Screen Shot 2012 09 05 at 10 19 37 PM

Η Casio κυκλοφόρησε το GB-6900AA, ένα νέο ρολόι για την σειρά G-Shock το οποίο έχει την δυνατότητα να επικοινωνεί με το iPhone μέσω Bluetooth 4.0.

The G-SHOCK line of watches is always evolving in terms of technology and performance innovation. This time, G-SHOCK has taken another step forward by incorporating Bluetooth v4.0 into this new model, which features the round-shaped design popular in the G-SHOCK brand around the world.

Το νέο ρολόι επικοινωνεί με το iPhone για να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες όπως την ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις, την ενεργοποίηση του ξυπνητηριού, λειτουργίες δόνησης και άλλα με τα κουμπιά που που έχει πάνω το ρολόι. Πρόσθετα το ρολόι μπορεί να αλλάξει τις ζώνες ώρας συγχρονίζοντας με τα δεδομένα που βλέπει στο iPhone.

Casio gshock

Το GB-6900AA φέρνει ακόμα πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως και διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως την υψηλής φωτεινότητας LED οθόνη με backlight και το ειδικό G logo που δείχνει ότι είναι συμβατό με Bluetooth 4.0. Το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικά χρώματα και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικές δυνατότητες.

iPhone 4S Mobile Link Features:
● Notification of incoming calls via the watch
● Finder function to enable iPhone alarm and vibration functions from the watch
● Warning vibration when the watch loses its connection to the iPhone
● Automatic time correction by synchronizing with time data received from the iPhone
● Built-in tilt sensor to detect movement in the watch to automatically reconnect to the iPhone

Η τιμή και η διαθεσιμότητα του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, όμως το The Verge αναφέρει ότι τα μοντέλα GB-6900AA και GB-56900AA θα είναι διαθέσιμα στην Ιαπωνία μέσα στους επόμενους μήνες και θα κοστίζουν περίπου $230 – 185€.

One thought on “Η Casio κυκλοφόρησε ρολόγια G-Shock με υποστήριξη για το iPhone

Comments are closed.