Η Apple άνοιξε επίσημα το iCloud με βελτιώσεις και νέες εφαρμογές

Screen Shot 2012 09 13 at 4 02 03 PM

Σύμφωνα με αναφορά του 9to5Mac, η Apple άνοιξε πριν λίγο την νέα επίσημη έκδοση του iCloud.com, της σελίδας για τις cloud υπηρεσίες της, για όλους τους χρήστες.

Στο site θα βρούμε εκδόσεις από τις εφαρμογές Mail, Contacts, Calendar, iWork και Find My iPhone που ήταν διαθέσιμες και μέσω της υπηρεσίας MobileMe αλλά φέρνει και δύο νέες εφαρμογές, το Notes και το Reminders. Αυτές οι δύο εφαρμογές ήταν διαθέσιμες στην beta έκδοση του iCloud εδώ και μερικούς μήνες και σήμερα δόθηκαν κανονικά σε όλους τους χρήστες.

Το Notes θυμίζει πάρα πολύ την εφαρμογή στο iPhone. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν και να διαγράψουν σημειώσεις και όλες οι αλλαγές να πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες iOS συσκευές και τους υπολογιστές μας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δουλεύει και η εφαρμογή Reminds και το γραφικό περιβάλλον της είναι ίδιο με αυτό της εφαρμογής για iPhone.

Η σελίδα του iCloud αναβαθμίστηκε μόνο λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για το iPhone 5 όπως επίσης και πριν γίνει η κυκλοφορία του iOS 6 για όλους τους χρήστες την επόμενη Τετάρτη.

2 thoughts on “Η Apple άνοιξε επίσημα το iCloud με βελτιώσεις και νέες εφαρμογές

  • September 14, 2012 at 04:16
    Permalink

    τα σπαει ιδιαιτερα το find my phone!!!!!!

    • September 14, 2012 at 11:35
      Permalink

      και το Mail αν δεν έχεις άλλο τρόπο τα έχεις όλα εκεί μέσα οργανωμένα όπως τα θέλεις! το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι απίστευτη υπηρεσία 🙂

Comments are closed.