Meraklis the Viking

[appscreens 495493221]

Ο φίλος μας ο Μερακλής είναι ένας νεαρός Βίκινγκ που ζει σ’ένα απομακρυσμένο νησί κάπου στις Βόρειες Θάλασσες. Αν κ χοντρούλης είναι πολύ γρήγορος και δυνατός. Κατάφερε από νωρίς να ξεχωρίσει στο χωριό του και όλοι έχουν να λένε για τα κατορθώματα του Μερακλή.

[app 495493221]

Μια μέρα, τέρατα επιτέθηκαν στο χωριό του και τις γειτονικές περιοχές. Εκείνος δεν μπορούσε να μην αντιδράσει. Έτσι πήρε την ασπίδα και το φλεγόμενο τσεκούρι του και ξεκίνησε να καθαρίσει το νησί από τα τέρατα και να βρει ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την επίθεση και να εκδικηθεί.

Εαν θέλεις να τον οδηγήσεις εσύ σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση, πολλούς εχθρούς, εμπόδια και παγίδες τότε μην αργείς! Απλά κατέβασε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο να παίζει στον κάθετο προσανατολισμό και ο χειρισμός, το gameplay, τα γραφικά και γενικά το σύνολό του θυμίζει έντονα τα παλιά handheld βιντεοπαιχνίδια της εποχής των 8bit πίσω στη δεκαετία του ’90.

Το παιχνίδι διαθέτει περισσότερα από 20 επίπεδα για να παίξεις (κάποια από αυτά μυστικά) που σε ταξιδεύουν σε μια διασκεδαστική ιστορία, με πολλά bosses και έναν υπέρτατο τελικό κακό που θα δυσκολευτείτε σίγουρα να τον κερδίσετε. Το όνομα αυτού… Gofretor!

Επίσης το παιχνίδι συνδέεται με το Game Center της Apple και έτσι μπορείτε να κυνηγάτε achievements και να συγκρίνετε το σκορ σας με τους φίλους σας.

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί ώστε να παίζει ιδανικά στο iPhone 4/4S. Παρόλαυτα παίζει ακόμα και στο iPhone 3G αν και λίγο πιο αργά.