Αλλαγές στο στήσιμο των APR καταστημάτων στην Ελλάδα;

Όπως αναφέρει και το MacRumors σε πρόσφατη είδηση, τα Apple Premium Resellers στην Ευρώπη ενημερώθηκαν σχετικά με την αλλαγή που πρέπει να κάνουν στην έκθεση τους και αφορούν κυρίως τα iPad.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην χώρα μας, όπου τα περισσότερα APR έχουν λάβει ήδη οδηγίες ώστε να αφαιρέσουν από την έκθεση τους κάποια Mac ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάποια επιπλέον iPad. Πιο συγκεκριμένα οι οδηγίες αφορούν αλλαγές θέσεων και προσθήκη iPad αντί μερικών Mac Desktops.

Όλα αυτά μέχρι στις 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα που φήμες δείχνουν ότι πρόκειται να γίνει η παρουσίαση του νέου iPhone και άλλων συσκευών. Ακόμα δεν γνωρίζουμε σχετικά με το πολυαναμενόμενο iPad mini αλλά η αλλαγή στους χώρους έκθεσης των καταστημάτων κάνει τα πράγματα πιο θετικά.

Ίσως τελικά όλα τα καταστήματα έχουν την εμφάνιση του Apple Store v2 που είδαμε πριν λίγους μήνες ή απλά τα στελέχη θεωρούν ότι το 55% των αγορών θα πρέπει να υπάρχει παντού στο χώρο  του καταστήματος.

Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα μετά από τις αποκαλύψεις της Apple στο Media event που αναμένεται να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.