Το App Store του iOS 6 αναβαθμίστηκε με νέα γραφικά

Screen shot 2012 08 30 at 11 02 37 pm

Το App Store στην τελευταία build του iOS 6 beta που μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο για μερικούς Developers φέρνει μια νέα έκδοση του App Store με καλύτερη απόδοση και αλλαγές στα γραφικά.

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι η αλλαγή στην αναζήτηση και το πόσο μοιάζουν τα γραφικά με την εφαρμογή της εταιρίας Chomp που η Apple εξαγόρασε μερικούς μήνες πριν.

Οι χρήστες στην αναζήτηση θα βλέπουν τώρα (αν ισχύει το video) μια μεγάλη καρτέλα με την κάθε εφαρμογή που έκαναν αναζήτηση και για να δουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνουν swipe στην οθόνη προς αριστερά ή δεξιά. Η καρτέλα αυτή περιέχει το εικονίδιο της εφαρμογής την βαθμολογία της και ένα κουμπάκια για Install ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένα screenshot για μια καλύτερη οπτική.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZrgqjOKJVAM&feature=player_embedded

Αναφέρουν επίσης πως τώρα η Apple έχει ενεργοποιήσει το Genius για το App Store και οι Developers που έχουν τη νέα build μπορούν να δουνε τις προτιμήσεις άλλων πριν κάνουν download, φυσικά αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλήρως όταν κυκλοφορήσει το iOS 6 στο ευρύ κοινό, στις 12 Σεπτεμβρίου αν ισχύουν τα όσα ακούγονται.

[via 9to5Mac]

One thought on “Το App Store του iOS 6 αναβαθμίστηκε με νέα γραφικά

Comments are closed.