iOS 6 θα φέρει δυνατότητες όπως το Do Not Disturb, τα iCloud Tabs και τα Mail VIPs

Μερικές λειτουργίες που έχουμε δει στο νέο OS X Mountain Lion που πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν την εμφάνιση τους και στο iOS 6.

Στο Mountain Lion όπως έχουμε δει προστέθηκαν αρκετές εφαρμογές από το iOS, όπως και κάποιες λειτουργίες. Το Nofication Center είναι μία από αυτές και όπως και στο iOS κρατάει όλες τις ειδοποιήσεις τις οποίες μπορούμε να όποτε θέλουμε. Αντίθετα από το iOS στο Mountain Lion η Apple πρόσθεσε και την επιλογή Do Not Disturb στο Notification Center που κάνει το σύστημα να μην μας ειδοποιεί για το οτιδήποτε. Αυτό όπως φαίνεται με την τελευταία δημοσίευση του 9to5Mac θα κάνει την εμφάνιση του και στο iOS 6 και λογικά για να εμφανιστεί θα πρέπει να κάνουμε για μια ακόμα φορά swipe προς τα κάτω το Notification Center.

Στη συνέχεια θα δούμε την επιλογή για τον συγχρονισμό των tabs που έχουμε στο Safari στο Mac μας με αυτό στην iOS συσκευή μας κάτι που θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα iCloud tabs που είδαμε πριν λίγο καιρό στην δεύτερη developer preview του Mountain Lion. Όταν πατήσουμε αυτή την επιλογή σε μία συσκευή με iOS 6 ή στο Mac, όλα τα ανοιχτά tabs θα εμφανιστούν σε μια συγχρονισμένη λίστα. Στις iOS συσκευές το iCloud tabs θα βρίσκεται κρυμμένο πίσω από την μπάρα με τα Bookmarks.

Το Mail VIP έιναι ακόμα μία δυνατότητα που θα βρούμε στο νέο OS X. Το Mail VIP στο iOS 6 τα mail που έρχονται από ένα συγκεκριμένο group ατόμων θα έχουν δίπλα τους ένα αστεράκι. Αυτό το group εφόσον είναι συγχρονισμό στο iCloud θα εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλες μας τις συσκευές.

Το iOS 6 θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και θα έχει του νέους χάρτες της Apple μαζί με πολλές άλλες βελτιώσεις που θα αρχίσουμε να συζητάμε από την επόμενη εβδομάδα που θα πέσει στα χέρια των developer η πρώτη beta.

One thought on “iOS 6 θα φέρει δυνατότητες όπως το Do Not Disturb, τα iCloud Tabs και τα Mail VIPs

Comments are closed.