Sparrow 1.2: Υποστήριξη για Landscape και Διαχείριση Φακέλων και Ετικετών

[appscreens 492573565]

Λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε το Sparrow στο iPhone, μία εφαρμογή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για το Mail της Apple. Σήμερα η εφαρμογή αναβαθμίστηκε και φέρνει τα παρακάτω νέα χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση του Sparrow φέρνει στην εφαρμογή την πλοήγηση στα μηνύματα απλά κάνοντας swipe πάνω ή κάτω. Όταν αλλάζετε φεύγετε από μία συζήτηση και πηγαίνετε σε μία άλλη θα πρέπει να δείτε ένα διαχωριστή σαν ένδειξη αλλαγής. Μπορούμε να μετονομάσουμε και να δημιουργήσουμε τους δικούς μας φακέλους και ετικέτες κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή. Η εφαρμογή τώρα υποστηρίζει και landscape mode, δηλαδή αν γυρίσετε την συσκευή στο πλάι το πληκτρολόγιο και γενικότερα η εφαρμογή θα προσαρμοστεί ανάλογα. Τέλος στη νέα έκδοση του Sparrow μπορούμε να δούμε υποστήριξη για νέες γλώσσες όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γιαπωνέζικα, Ολλανδικά, Ρωσικά και Κινέζικα.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Push: Η Apple δεν θα δώσει το δικαίωμα στο Sparrow για αυτή τη δυνατότητα. Αυτό σημαίνει ότι το Push θα πρέπει να γίνει από την μεριά των developers δηλαδή σαν υπηρεσία με ετήσια συνδρομή η οποία θα κάνει την εμφάνιση της στο επόμενο update του Sparrow. Μπορείτε να αποκτήσετε το Sparrow στο παρακάτω link.

[app 492573565]