Μεταφέρετε εικόνες εύκολα στο iPad ή στο iPhone (Video)

Αν έχετε το iTunes θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρεται φωτογραφίες από το Mac σας στο iPad ή το iPhone.

Για την διαδικασία θα χρειαστούμε ένα USB καλώδιο για iPad ή iPhone και θα πρέπει επίσης να δημιουργήσουμε ένα φάκελο στον υπολογιστή μας ο οποίος θα πρέπει να περιέχει τις εικόνες που θέλουμε να μεταφέρουμε, τον οποίο αργότερα θα συγχρονίζουμε.

Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια σε Mac αλλά και Windows γι’ αυτό είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για την μεταφορά φωτογραφιών από τον υπολογιστή μας σε οποιαδήποτε iOS συσκευή.

Για να το κάνουμε αυτό:

  • Δημιουργήστε ένα φάκελο που να περιέχει όλες τις εικόνες που θέλετε να μεταφέρετε στο iPad ή το iPhone
  • Συνδέστε την iOS συσκευή στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το iTunes και επιλέξτε την συσκευή από την λίστα με τις συσκευές στα αριστερά.
  • Μετά πηγαίνετε στο tab Photos και τικάρετε το κουτάκι Sync Photos from, εδώ θα πρέπει να επιλέξουμε τον φάκελο που δημιουργήσαμε προηγουμένως και να πατήσουμε Choose.
  • Μένει μόνο να πατήσουμε το Apply κάτω δεξιά στο παράθυρο του iTunes για να αρχίσει ο συγχρονισμός των φωτογραφιών με την iOS συσκευή μας.

Οι φωτογραφίες θα συγχρονιστούν και θα δημιουργήσουν ένα νέο album στη συσκευή μας που θα εμπεριέχονται όλες αυτές. Αν έχετε φτιάξει υποφάκελους μέσα στον αρχικό φάκελο αυτή θα εμφανιστούμε στην συσκευή σας, μπορείτε επίσης αν θέλετε να μην τους κάνετε sync συγκεκριμένους υποφακέλους πρέπει απλά να τους ξετικάρετε.

Φυσικά πια με το iOS 5 υπάρχει και η δυνατότητα του Photo Stream που μας επιτρέπει να περάσουμε όλες τις νέες φωτογραφίες μας αυτόματα σε όλες τις συσκευές που έχουμε συνδεθεί με τον iCloud λογαριασμό μας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rKnCjNIcc2k[/youtube]

One thought on “Μεταφέρετε εικόνες εύκολα στο iPad ή στο iPhone (Video)

Comments are closed.