Το Read It Later μετονομάστηκε σε Pocket και φέρνει πολλές νέες δυνατότητες

[appscreens 309601447]

Από την στιγμή που η Apple κυκλοφόρησε το iPhone άρχισαν να υπάρχουν διάφορες ανάγκες σχετικά με την ανάγνωση και τον συγχρονισμό για διάφορα άρθρα τα οποία θέλουμε να διαβάσουμε στην φορητή συσκευή μας κάποια στιγμή που θα έχουμε την δυνατότητα.

[app 309601447]

Υπηρεσίες σαν αυτή υπάρχουν: Readability που κυκλοφόρησε πρόσφατα, Instapaper και το Read It Later. Για όλες τις εφαρμογές αυτές μπορούμε να βρούμε εφαρμογές για το iPhone ή το iPad αλλά και διάφορα plugins για browsers που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την υπηρεσία πολύ πιο εύκολη στη χρήση.

Τώρα που το Read It Later έχει περισσότερους από 4.5 εκατομμύρια χρήστες μετονομάστηκε σε Pocket και προσφέρεται εντελώς δωρεάν!

Pocket is everything you’ve always loved about Read It Later, now with a cleaner, lighter viewing experience and a ton of new features to help you see what you’ve saved—from articles to videos, images and more. We’ve also made Pocket free for everyone.

Αν είστε ήδη χρήστης του Read It Later μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σας για το Pocket. Απλά κάνετε εγκατάσταση την νέα εφαρμογή με τα στοιχεία από το Read It Later.

Αρκετές νέες βελτιώσεις:

  • Νέα λίστα με thumbnails για το αποθηκευμένο περιεχόμενο σας
  • Πιο φωτεινό και καθαρό περιβάλλον και ανάγνωση σε full-screen
  • Εύκολη πρόσβαση σε video και εικόνες. Νέο φίλτρο περιεχομένου που μας δείχνει πιο εύκολα όλες τις εικόνες και τα video σε ένα μέρος.
  • Επιλογή για favorites για να θυμάστε τα άρθρα που θέλετε.
  • Φίλτρο για tags, keywords και τίτλους.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε άμεσα από Twitter, Flipboard, Zite και πολλές άλλες εφαρμογές.

[vimeo]http://vimeo.com/40168555[/vimeo]