Ωροσκόπιο, διαβάστε και ακουστέ το καθημερινά το ωροσκόπιο σας

[appscreens 484874230]

Η εφαρμογή Ωροσκόπιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο App Store από την SmartApps μας επιτρέπει να μένουμε ενημερωμένοι καθημερινά για το ωροσκόπιο μας διαβάζοντας αλλά και ακούγοντας τις προβλέψεις.

[app 484874230]

Description
* No 1 στο Ελληνικό App Store

**** iappsreviews.gr:
“H εφαρμογή Ωροσκόπιο ήρθε και αποτελεί μια πολύ ποιοτική προσέγγιση στα ζώδια για την i-συσκευή σας. Ένα πολύ πρωτοποριακό και “δυνατό” σημείο της είναι ότι τις προβλέψεις εκτός από ανάγνωση μπορείτε και να τις ακούσετε (!) πράγμα που σημαίνει ότι πίσω από το application γίνεται καθημερινή, σκληρή δουλειά.”

Το “Ωροσκόπιο” από τη SmartApps είναι μια πρωτοποριακή σε λειτουργίες εφαρμογή που ασχολείται με την ερμηνεία της θέσης των πλανητών και πως αυτοί επηρεάζουν τη ζωή μας στη Γη.

Διαβάστε κι ακούστε το καθημερινό σας ωροσκόπιο σε ένα εξαιρετικό γραφιστικό περιβάλλον στις συσκευές iPhone, iPad, iPod.
Έχει μερικές χρήσιμες λειτουργίες όπως το πόσο ταιριάζουν 2 ζώδια άντρας/γυναίκα και τα γενικά τους χαρακτηριστικά, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν για όλους όσους κατεβάσουν την εφαρμογή (για πάντα). Αυτά μπορείτε εύκολα να τα κοινοποιήσετε στους φίλους σας στο Facebook ή το Twitter κάνοντας ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για το πόσο ταιριάζετε με κάποιο άλλο ζώδιο φίλου ή φίλης σας.

Διαθέτει ετήσιες, μηνιαίες και ημερήσιες προβλέψεις από την εξαιρετική Αστρολόγο της SmartApps, Ηρώ Κουντούρη.

Επίσης διαθέτει προβλέψεις για τη Νέα σελήνη, την Πανσέληνο και τη Σελήνη εκτός πορείας. Αυτά δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!!!

Είναι η μόνη εφαρμογή που διαθέτει εκφώνηση των ημερήσιων προβλέψεων στη συσκευή σας.

Όλες οι προβλέψεις είναι διαθέσιμες για έξι μήνες δωρεάν με την αγορά της εφαρμογής, στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας από το App Store για ακόμα 6 μήνες.

Για να διαβάσετε τις προβλέψεις χρειάζεται πρόσβαση στο Internet και αρχική εγγραφή μέσω του email σας (δε θα δημοσιευτεί).

To email εγγραφής απαιτείται για την ταυτοποίησή σας, σε περίπτωση που διαθέτετε περισσότερες της μίας συσκευής (iPod Touch/iPhone/iPad).

Με το ίδιο email, λοιπόν, θα μπορείτε να διαβάζετε τις προβλέψεις και στις υπόλοιπες συσκευές σας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε εκ νέου συνδρομή σε αυτές. Με κάθε ανανέωση της εξαμηνιαίας συνδρομής των προβλέψεων, όλες οι συσκευές σας ενημερώνονται αυτόματα (χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση).

Η εφαρμογή υποστηρίζει γραφικά και για τις συσκευές iPad.