Πώς να κάνετε export στις φωτογραφίες του Instagram και να κλείσετε το λογαριασμό σας

Μετά από την αναφορά του Instagram και την εξαγορά του από το Facebook για $1 δισεκατομμύριο, αρκετοί μπορεί να είναι αυτοί που μπορεί να έχουν διάφορους λόγους συμπεριλαμβανομένης της χαλαρής προστασίας για την ιδιωτική ζωή που προσφέρει το Facebook.

Γι’ αυτό λοιπόν το iDownloadBlog παρέχει έναν απλό οδηγό για το πως μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες μας και να κλείσιμο τον λογαριασμό μας.

Export των φωτογραφιών σας

Αν σκέφτεστε να εγκαταλείψετε το Instagram καλό θα ήταν πρώτα να σώσετε τις φωτογραφίες σας και ευτυχώς υπάρχει το Instaport που θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό αποθηκεύοντας αυτές στον υπολογιστή σας ή στο Flickr, Facebook στο μέλλον.

Αφού κάνουμε Sign in στην σελίδα μπορούμε να πατήσουμε το Export και να περιμένουμε το site να δημιουργήσει το zip αρχείο με όλες τις φωτογραφίες μας μόλις τελειώσει η διαδικασία η σελίδα θα ξαναφορτώσει και θα δούμε ένα link που ονομάζεται download your photos.

Φυσικά υπάρχει και η δωρεάν εφαρμογή GramGrab που θα μας επιτρέψει να κάνουμε download όλες μας τις φωτογραφίες από το Instagram.

Για να κλείσετε το λογαριασμό σας στο Instagram

Αφού έχετε σώσει τις φωτογραφίες σας το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στην σελίδα αφαίρεσης του λογαριασμού σας να δώσετε τα στοιχεία σας και να δημοσιεύσετε την αίτηση σας. Μετά από αυτό ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί και μαζί με αυτόν όλες σας οι φωτογραφίες.

Προσοχή μόνο να σιγουρευτείτε ότι έχετε κρατήσει τις φωτογραφίες σας πριν κάνετε διαγραφή του λογαριασμού.