H Google κυκλοφόρησε το Google Drive

Μετά από διάφορες φήμες η Google ανακοίνωσε σήμερα την πολυαναμενόμενη υπηρεσία cloud storage, που ακούει στο όνομα Google Drive προσφέρονται στους χρήστες 5GB δωρεάν χωρητικότητα ενσωματώνοντας τα Google Docs και τις υπόλοιπες υπηρεσίες τις σε αυτά.

Φυσικά εκτός από τα 5GB η Google προσφέρει χώρο επί πληρωμή που φτάνει μέχρι και τα 16TB, όλα προσβάσιμα μέσω τον Google Docs και των client για Mac, iOS, PC και Android συσκευές. Η Google υπόσχεται ότι η εφαρμογή για το iOS πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Πρόσβαση από οπουδήποτε.

Το Google Drive σάς ακολουθεί παντού, στον ιστό, στο σπίτι σας, στο γραφείο και εν κινήσει. Όπου και αν βρίσκεστε, το περιεχόμενό σας βρίσκεται και αυτό εκεί. Έτοιμο για μεταφορά, έτοιμο για κοινή χρήση. Ξεκινήστε με 5 GB δωρεάν.

Το Google Drive είναι διαθέσιμο για:

  • PC και Mac
  • iPhone and iPad (coming soon)
  • Συσκευές Android

Αποθηκεύστε τα αρχεία σας σε ένα
ασφαλές μέρος.

Πολλά μπορεί να συμβούν. Μπορεί στο τηλέφωνό σας να πέσει νερό ή ο φορητός σας υπολογιστής να πάψει να λειτουργεί. Ό,τι κι αν συμβεί στις συσκευές σας, τα αρχεία σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια στο Google Drive.

Μην αποθηκεύετε μόνο. Συνεργαστείτε.

Με το Google Drive μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα από το να αποθηκεύσετε απλώς τα αρχεία σας. Μοιραστείτε αρχεία με όποιον θέλετε και επεξεργαστείτε τα μαζί του, από οποιαδήποτε συσκευή.

Το Google Drive σάς προσφέρει άμεση πρόσβαση στα Έγγραφα Google, ένα πακέτο εργαλείων επεξεργασίας που βελτιώνει την ομαδική συνεργασία—ακόμα και όταν οι συνεργάτες σας βρίσκονται πολύ μακριά.

Αποκτήστε 5 GB δωρεάν.

Ξεκινήστε με δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 5 GB. Κάντεαναβάθμιση σε 25 GB για λιγότερο από 2,50 $ το μήνα και θα μπορείτε να αποθηκεύσετε ουσιαστικά τα πάντα σχεδόν δωρεάν.

 

[youtube]http://youtu.be/wKJ9KzGQq0w[/youtube]