Υπεύθυνος προσλήψεων της Foxconn αναφέρει ότι το επόμενο iPhone θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

Κατά την διάρκεια της Γιαπωνέζικης τηλεοπτικής εκπομπής του WBS σε μια σκηνή που συμπεριλάμβανε αποσπάσματα από την υπηρεσία προσλήψεων προσωπικού της Foxconn (ο μεγαλύτερος συνεργάτης – κατασκευαστής της Apple).

Η δημοσιογράφος ρωτάει τον υπεύθυνο  για τις φημολογούμενες και μεγάλες σε αριθμό προσλήψεις που κάνει το εργοστάσιο και συγκεκριμένα πόσοι εργάτες ζητούνται για πρόσληψη. Ο υπεύθυνος της άπαντα:

“ψάχνουμε 18.000 εργαζόμενους για το iPhone πέμπτης γενιάς.”

“είναι λόγω της αυξημένης ζήτησης του iPhone 5″ ρωτάει αυτή.

“Ακριβώς, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο”.

Εδώ να πούμε ότι το iPhone 4S στην πραγματικότητα είναι το 5ης γενιάς iPhone άλλα πολλοί στον χώρο συνεχίζουν να αποκαλούν iPhone 5 το επόμενης γενιάς iPhone αλλά φυσικά μάλλον πρόκειται για παραξήγηση.

Επίσης είναι άξιο αναφοράς να πούμε ότι είναι λίγο περίεργο πως ένας χαμηλού-επιπέδου εργαζόμενος της Foxconn μπορεί να γνωρίζει την ημερομηνία κυκλοφορίας του καινούργιου iPhone όταν η Apple φημίζεται για την υψηλού επιπέδου μυστικότητα που την χαρακτηρίζει.

Η φήμη αυτή έρχεται σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αναφορές από αναλυτές που θέλουν το έκτης-γενιάς iPhone να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο η Οκτώβριο.

Η Apple μας συνηθίζει με σταθερούς κύκλους ζωής στα προϊόντα της, το iPhone μέχρι και το iPhone 4 ανανεωνόταν κάθε καλοκαίρι αντίθετα με το 4S που ανανεώθηκε τον Οκτώβριο του 2011. Το λογικότερο είναι να συνεχίσει τον ετήσιο κύκλο της και να μην τον χαλάσει φέρνοντας νωρίτερα το 6gen iPhone δυσαρεστώντας τους χρήστες του 4S, ένα iPhone που πουλάει περισσότερο από κάθε προηγούμενο, και το καλοκαίρι να μας παρουσιάσει ένα Sneek peek του iOS 6 κυκλοφορώντας την πρώτη δοκιμαστική του έκδοση ώστε να προετοιμάσουν οι developers τις εφαρμογές τους για τον ερχομό του καινούργιου λειτουργικού.

Thanks appletalk